Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Disney+ casting

(Téma vytvořeno: před týdnem)
64 Zobrazení
machiTM
Student
Možnosti
Dokáže mi někdo poradit, proč mi nefunguje disney+ casting? S youtube nemám problém.

Samsung galaxy S25+ a Freestyle 2nd Gen. 

image

5 Odpovědi
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobré ráno @machiTM, ujistěte se, že telefon a TV a v ní zabudovaný Chromecast/jiná taková aplikace jsou připojené na stejné Wi-Fi sítí.
Také se zkuste podívat, zda není potřeba aplikaci Disney+ aktualizovat.
Ještě můžete samozřejmě restartovat telefon a televizi a v mobilu vymazat mezipaměť (cache) této aplikace. NE však DATA, jen paměť.
Nastavení-> Aplikace-> Disney+ -> Úložistě-> Vymazat vyrovnávací paměť

Dejte vědět a zkuste případně detailněji popsat Váš problém s doplňujícími screenshooty(např. co se stane, když kliknete na ikonku castingu atd.).

Vasa24
Samsung Members Star ★
Možnosti

Dobré ráno @machiTM , zkuste jak píše kolega @Tuřín a blíže specifikovat problém, o jakou televizi se jedná, jaký telefon používáte.

Ještě bych zkusil tyto možnosti, ale jelikož Vám YouTube tak si nejsem jistý jestli to Váš problém vyřeší.

Zkontrolujte Wi-Fi telefon i televize musí být na úplně stejné síti. Pokud je telefon na 5G a televize na 2.4G, Disney+ se nemusí spojit. 

Restart TV, vypnout a vytáhnout ze sítě na cca 1mm.

V aplikaci Disney+ v mobilu se odhlaste a znovu přihlaste. Občas se "zasekne" relace.

machiTM
Student
Možnosti
Dobrý den, jde o zařízení S25+ a Freestyle projector 2nd gen. Wifi mám pouze jednu, aplikaci Disney + jsem reinstaloval jak v mobilu, tak i na projektoru. Mám zapnutou funkci v labs umožňit casting všem aplikacím. Jsem si vědom možnosti smart view screen mirroring, to ale bohužel spotřebovává hodně baterie. Nerad vyhledávám na projektoru ovladačem, protože je to velmi zdlouhavé. Kdyby alespoň bylo možné, abych do textového pole na projektoru mohl psát klávesnicí na mobilu, bylo by to zlepšení.
0 Like
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobré dopoledne, děkujeme za přesnější informace!
Vypadá to, že Váš problém může souviset s omezenou podporou castingu v Disney+ aplikaci nebo nastavením sítě.
Disney+ totiž někdy na Samsung zařízeních nepodporuje plný casting kvůli DRM ochraně obsahu.
Freestyle 2nd Gen má občas problémy s instalací "appů", což blokuje casting.
Kdyby se jednalo o televizi a monitor tak bych Vám poradit dokázal, ale s projektory zatím zkušenosti nemám.
Tuto informaci nemám ověřenou, ale prý DeX funguje i na projektoru, takže případně přes tuto možnost promítání obrazovky používat Disney+.
Možná se však časem budete muset smířit s používáním Smart View.
Bohužel více možností mě zatím nenapadá, třeba se ozve někdo kdo má praktické zkušenosti s tímto zařízením.
Za pokus ani nedáte návštěvu Centra nápovědy Disney+: https://help.disneyplus.com/cs/
Pokud by se zjistila příčina u projektoru, až potom bych se obrátil na Samsung podporu.

dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

Zásadní otázkou je, zda tuto funkci aplikace umožňuje, to že tam je ikona vůbec nic neznamená, poslední dobou víc streamovacích platforem zrcadlení zakázalo, může to být i případ této aplikace, pozůstatkem je ta ikona. Jak si to ověřit?

1. Funguje zrcadlení aplikace na jiném telefonu? Pokud ano, tak zkontrolovat verze aplikace, aby byly stejné.

2. Funguje zrcadlení s jiným zařízením? 

V případě zjištění, že aplikace tuto funkci zakázala už moc možností nezbývá, možná tak stáhnout starší APK balíček, jenže je otázkou jak dlouho tu starou verzi budou akceptovat servery Disney - sice to bude umět zrcadlit, ale nic nepřehrajete...ale to spekuluji. Mimo jiné stahování těchto balíčků je dost velké bezpečnostní riziko.

S25 Ultra 1TB, Beta One UI 8.5, S938BXXU7ZYLH
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)