Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

49" Q7F QLED tv - Bekapcsolás időzítés?

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-04-2018 02:20 PM)
4236 Megtekintések
etnevel
Journeyman
Beállítások

Szia!

Pár hete vásároltam egy 49" Q7F tévét és meglepődve fedeztem fel, hogy olyan alapfunkció nincs beépítve, mint a bekapcsolás időzítés (ébresztő funkció). Kikapcsolás időzítő van, de bekapcsolás időzítő nincs.

Vártható-e, hogy egy software frissítéssel pótolják a tv e hiányosságát?

Nincs valami app, ami helyettesítené ezt a funkciót?

(Bár, az app-ok jellegéből adódóan gondolom, hogy nincs.)

Előre is köszönöm a választ!

Üdv!

11 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Egyelőre a tévékészülékek valóban csak a kikapcsolás időzitő funkciót támogatják de természetesen rögzítjük észrevételed/javaslatod, hogy fejlesztőinknek is rálátásuk legyen a felhasználói igényekre és ennek megfelelően alakítsák ki a jövőben érkező frissítések tartalmát.

Samsung álltal fejlesztett alkalmazás, ami erre a célra megfelelne nem került fejlesztésre.

Üdv!

etnevel
Journeyman
Beállítások

Köszönöm szépen a választ!

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Nagyon szívesen, további kérdés esetén is fordulj hozzánk bizalommal!

Szép napot!

0 tetszik
Gabor22
Student
Beállítások

Sziasztok.

Sajna szomoruan vettem én is észre, hogy hiányos a qe szériákban a bekapcsolás idözítő. Pedig ez egy fontos funkcio. Sajna csatorna sorrend sincs, de ezt a kedvencekkel helyettesíthető. 

etnevel
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Kedves Gábor! Kb. 8 hónapja használom nagy megelégedettséggel a tévét, de a bekapcsolás-időzítő még mindig (egyre inkább) hiányzik. Sajnos, szoftverfrissítés mindeddig nem volt.

Azért reménykedjünk, hogy ezt a hasznos és alapvető funkciót előbb-utóbb elérhetővé teszik!

Bár, egyre kevésbé bízom benne... 😞

Üdvözlettel:

e.

TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Köszönjük az észrevételed és tanácsod. Biztosíthatunk róla, hogy az álltalad írottakat rögzítjük rendszerünkben, hogy fejlesztőinknek is rálátásuk legyen a felhasználói igényekre és ennek megfelelően alakítsák ki a jövőben érkező frissítések tartalmát.

Üdv!

0 tetszik
DivatDiktator
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

LED TV-n is isteni lenne ha megoldanátok! :smiling-face:

Bár a PIP-ből se lett semmi  😕

TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Mindenképp rögzítjük észrevételed ezzel kapcsolatosan, hogy fejlesztőink lehetőség szerint a felhasználók igényei alapján próbálják kialakítani az elkövetkező frissítéseket.

Üdv!

0 tetszik
zeleni
First Poster
Beállítások

Sziasztok! Ma üzemltem be az új Crystal UHD tévénket, és ezen sincs bekapcsolás időzítő! Előtte egy ívelt samsungunk volt, vagyis még mai napig is megvan csak átkerült egy másik szobába. Az 3 évesen  tudja! Van esetleg erre megoldás, mármint, hogy reggel a tv-re ébredjek?