Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wyszukiwanie głosowe na YouTubie

(Temat utworzony: 24-05-2019 11:18 AM)
14297 Wyświetlenia
kazujama
Pioneer
Opcje

Czy na telewizorach działa wyszukiwanie głosowe na YouTubie ? bo u mnie wyskakuje błąd po wybraniu ikonki mikrofonu w aplikacji.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak jak napisałem wcześniej musisz poczekać jak ktoś inny sprawdzi.

Możesz też skontaktować się z Samsungiem.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

Agaagnes
First Poster
Opcje

U mnie problemem okazała się słaba bateria w pilocie . Po podłączeniu do ładowarki wszystkie funkcje dzialaja

0 Like
PawelZ
Navigator
Opcje
Cześć 👋

Mam telewizor S95B i nie działa mi rozpoznawanie mowy w aplikacji YouTube przy wyszukiwaniu. 

Bardzo proszę o informację jak skonfigurować tv aby ta funkcja zaczęła działać. Mam takie ekrany jak poniżej. 

image

image

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PawelZ  Nic sie nie ustawia wystarczy nacisnąć mikrofon na aplikacji YT oraz na pilocie.

Jak nie działa to spróbuj zresetować aplikacje YT.

0 Like
PawelZ
Navigator
Opcje
@vdsl2 zrobiłem reset youtube nie pomogło. Zrobiłem restart tv ale też nie pomogło. 😬
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawelZ, Zerknij do poniższego wątku

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/asystent-bixby-w-telewizorach-samsung-poznaj-wszystki...

Prawdopodobnie w oprogramowaniu jest błąd i przez to pilot nie rejestruje głosu przy przytrzymaniu przycisku mikrofonu.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Sprawdziłem na dwóch moich TV z 2019 roku. I okazało się że muszę bardzo blisko mówić do pilota.

0 Like
PawelZ
Navigator
Opcje
Dzięki @kamil40013. Niestety nie widzę komentarzy w tym wątku z jakiegoś powodu. Natomiast mam ten sam problem co tam jest opisany: Bixby działa tylko przez "Hi Bixby", opcja przez przyciskanie przycisku już nie.Screenshot_20230507_134316_Samsung Members.jpg
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PawelZ  Musisz być zalogowany na swoje konto przez przeglądarkę aby zobaczyć cały temat.

PawelZ
Navigator
Opcje
@vdsl2 przeczytałem dwa razy ten wątek i nie ma tam rozwiązania.