Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączenie ekranu przy słuchaniu muzyki z aplikacji (Samsung ue55nu8042t)

(Temat utworzony: 19-01-2021 09:32 AM)
20873 Wyświetlenia
Adam1004
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, 

jak można wygasić/wyłączyć ekran słuchając muzyki/radia poprzez zainstalowaną aplikację (np Spotify, youtube, tuba.fm)

Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji ?

Z góry dziękuję za pomoc :smiling-face:

0 Like
22 Odpowiedzi
Adam1004
Apprentice
Opcje

Dzień dobry,

nie widzę nigdzie możliwości wyłączenia ekranu przy słuchaniu muzyki z zainstalowanej aplikacji (np. spotify, youtube)

Proszę o pomoc gdzie to mogę znaleźć, z góry dziękuję za pomoc :smiling-face:

0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
co do Spotify to nie wiem ale co do YouTube to nie ma takiej możliwości (chyba że po wykupieniu subskrybcji cóż dodali) jedynie zainstalować inna aplikacje która umożliwia odtwarzanie w tle z YouTube.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adam1004  Dzień Dobry

Podczas korzystania z aplikacji Spotify można wyłączyć ekran, muzyka dalej będzie odtwarzana.

Na YouTube natomiast nie ma takiej opcji chyba że wykupimy pakiet premium.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Adam1004  Napisz, jaki masz dokładny model TV ? Nie wszystkie modele mają opcje wyłączenia ekranu.

Adam1004
Apprentice
Opcje
model jest w temacie - ue55nu8042t
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Adam1004  Ten model nie ma takiej opcji jak wyłączenie ekranu. W modelach z 2020 jest taka opcja.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Model ten ma możliwość wyłączenia ekranu wyłącznie poprzez udostępnianie tylko dźwięku na telewizor (mam ten sam model). Także musimy włączyć np spotify na telefonie i przesyłać sam dźwięk. Na telewizorze po prawej na dole będzie wówczas widoczna ikona przekreślonego prostokąta.

Screenshot_20210119-214655_SmartThings_15154.png

0 Like
klosuyol
Journeyman
Opcje
Witam, odnawiam temat bo funkcja wyłącz ekran nie działa ze Spotify. Z yt premium już tak.
0 Like