Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UE48JU6400 wyłącza się po różnym czasie...

(Temat utworzony: 29-03-2018 11:50 AM)
1196 Wyświetlenia
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Witam.Mam dziwną sytuację. ..Oglądając TV wyskakuje mi komunikat że telewizor automatycznie wyłączy się za 60 sekund i zaczyna się odliczanie...Żeby przerwać trzeba wcisnąć OK...Wszystkie funkcje auto wyłączania są wyłączone...Co może być przyczyną? 

0 Like
19 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Tryb bezczynności również?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Tryb bezczynności jest ustawiony chyba na 5 godzin o ile się nie mylę. ..A komunikat wyskakuje w różnych odstępach. ...Raz po godzinie innym razem po pół. ...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Wykonaj reset ustawień i odłącz go od zasilania na 15 min. Po ponownym podłączeniu i konfiguracji sprawdź co bedzie się działo.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Tak też zrobiłem. ..Dam znać o efektach 

0 Like
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Niestety problem nadal występuje. ..Pod telewizor podłączony dekoder Ultrabox4K kablem HDMI i soundbar Samsung kablem optycznym 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli dp tej pory tak nie było, to obstawiam dekoder. NC+ ma z nim same problemy od samego początku. Odłącz go i sprawdź.

0 Like
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Wydaje mi się że to jednak może być wina ostatniej aktualizacji tv...Co prawda przed nią miałem dekoder podłączony pod tv jakieś 2 tygodnie (tylko lub aż )i nie było tego problemu...Możliwe ze aktualizacja TV załatwiła problem z DTS Neo 2:5 a pojawił się następny. ..

0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Powiedz proszę jaka wersja oprogramowania aktualnie zainstalowana jest w tv. 

0 Like
Bacio1987
Journeyman
Opcje

Aktualnie wersja 1530.1

0 Like