Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

UE43MU6172 problem z modułem CI

(Temat utworzony: 12-03-2022 10:12 PM)
6626 Wyświetlenia
grunek5
Journeyman
Opcje

Witam, dziś zainstalowałem cyfrowy Polsat na module CI lecz cały czas pojawia się komunikat "Moduł CI+ lub karta inteligentna nie znalezione. Sprawdź, czy zostały poprawnie włożone." Kanały wyszukały się bez problemu. Dodam że wersja oprogramowania to 1300

0 Like
Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
grunek5
Journeyman
Opcje

Znalazłem drugi adapter i nic dalej to samo. Dzwoniłem na infolinię do cyfrowego Polsatu to co połączenie mówią co innego jedne mówi że moduł cam może być nie kompatybilny z telewizorem drugi mówi żeby zadzwonić jak będzie się przed tv aby sprawdzić ustawienia. Chyba jutro pojadę niech sami sprawdzą czy ten ich moduł cam działa.

0 Like
Rozwiązanie
grunek5
Journeyman
Opcje

Sprawdzałem z jakimi modelami tv działa moduł to faktycznie tego modelu nie ma na liście także temat zamknięty trzeba prosić o dekoder

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@grunek5 A gdzie sprawdzałeś tę listę TV?

http://www.polsatbox.pl/oferta/telewizja-cyfrowa/modul-cam-ci-plus.cp

Ta lista jest nie aktualna a twój TV ma  CI/CI+ oraz tuner DVB-S/S2.

0 Like
Members_J0gnGqW
First Poster
Opcje

Witam. Komunikat jmoduł ci lub karta inteligentna nie znaleziona wyskoczył mi na tv telewizja naziemna. Nie mam pojęcia co zrobić. Na początku po instalacji tv Samsung the Frame 55cali kanały z tv kablowej działały. Po ponownym przeskanowaniu wykrył kanały tylko z tym że wyskakuje ten komunikat i nie pokazuje obrazu.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_J0gnGqW Czy wyjmowałeś  moduł CI z TV?

Members_J0gnGqW
First Poster
Opcje

już działa

0 Like