Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Telewizor UE55H6400 przeglądarka przestała otwierać niektóre strony

(Temat utworzony: 12-01-2019 04:04 PM)
20946 Wyświetlenia
PanMarek
Journeyman
Opcje

Przeglądarka przestała otwierać niektóre strony takie jak np. ekino-tv.pl , cda-hd.cc 

Obecna wersja oprogramowania nr. 2880 i nie znajduje nowszej 

Jakieś pomysły oprócz zakupu nowego telewizora 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@adamm_de  Na system TIZEN nie jest dostępna inna przeglądarka.

adamm_de
Explorer
Opcje
No właśnie poprzedni clout strona działała ale oglądanie było niemożliwe poprzez ataki hackerskie jak już dobrze wiemy
No mam już przygotowany telefon na awaryjne oglądanie przez smart view 😃
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To skoro nie ma już innej opcji, to pozostaje chyba Smart View albo tryb Samsung DeX. Pytanie tylko, czy to wystarczy na całą galę. Czas trwania, to pewnie do 23 - 1 w nocy, a czy bateria potrzyma takie strumieniowanie? Z góry do setki przed gala zalecam odpalić i być może jakiś wiatrak czy coś bo później się smartfon będzie grzał, jak będzie ładowany i strumieniowany i wyrzuci z trybu Smart View. Oczywiście zawsze byłoby lepiej gdyby przeglądarka dowiozła, ale no niestety. Miejmy nadzieję, że Fame rozszerzy swoją ofertę na Samsung Internet i Fame 20 będzie można już obejrzeć na telewizorach/SmartMonitorach . Ogólnie teraz poszerzyli z Google i Safari na Edge i Operę, więc jest spora szansa.
0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Nic telefon do portu ładowania i tyle 😅 ale dla przykładu weszlem na stronę primemma.tv i tam strona normalnie działa...(nigdy u nich nie oglądałem gali i nie zamierzam 😅) ale strona działa na tej samej zasadzie więc dziwne ze akurat ona działa...ja podejrzewam że jest tu narzucona jakas blokada poprzez zabezpieczenia...tylko jak je odrzucić...
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie ma takiej możliwości na tej przeglądarce.

0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Na telefonie przeglądarce internetowej normalnie odpala się strona 😛 tylko na telewizorze problem jak w załączonym obrazku
Nic, użyjemy telefonu i smart view
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A to ciekawe. Sam się zdziwiłem, szczególnie, że Prime akurat ma najmniejszy budżet na stronę. Z jednej strony fajnie, ale ja tam gali nie mam zamiaru oglądać, na Clout pewnie też dopóki Załęcki tam będzie, ale rozmach jest spory, więc przydałoby się jednak dać takową opcję. Miejmy nadzieję, że Smart View pomoże, a i przynajmniej funkcja nie będzie się marnować.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@adamm_de  A nie masz komputera/laptopa aby przesłać obraz?  Może zakup przystawki Smart na android by rozwiązał twój problem?

0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
U mnie smartfon służy do wszystkiego więc laptop itp sprzęty są zbędne 😃
0 Like
Danio
Journeyman
Opcje
Witam, Po kilku dniach używania nowego Samsung OLED S90C przestał mi działać kursor w przeglądarce Internet. Nie mogę nic zrobić w przeglądarce internetowej, pilot nie reaguje na polecenia. 
Gdy chcę wyjść z aplikacji Cofnięciem (ikonka strzałki), nie mogę pilotem kliknąć w pole "Wyjdź", możliwe jest wyłączenie aplikacji tylko poprzez przytrzymanie Cofnięcia (strzałki). Odinstalowanie i zainstalowanie na nowo aplikacji nie pomogło, w innych aplikacjach problemu nie ma. Co tu się stało? Proszę o pomoc.
0 Like