Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Telewizor UE55H6400 przeglądarka przestała otwierać niektóre strony

(Temat utworzony: 12-01-2019 04:04 PM)
20744 Wyświetlenia
PanMarek
Journeyman
Opcje

Przeglądarka przestała otwierać niektóre strony takie jak np. ekino-tv.pl , cda-hd.cc 

Obecna wersja oprogramowania nr. 2880 i nie znajduje nowszej 

Jakieś pomysły oprócz zakupu nowego telewizora 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
adamm_de
Explorer
Opcje
Witam czy miał może ktoś z Was problem w którym przeglądarka tv nie pozwala otworzyć daną stronę? Jakieś rady?
Domyślam się że dana strona została zablokowana, pytanie brzmi jak ją odblokowac? 🤔

image

0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Przydało by się wiedzieć jaka to strona. Na teraz mogę strzelać- filtr treści dla dorosłych?
0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Strona famemma.tv jak i cloutmma.tv nie działa 🙄
0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
URZĄDZENIA SMART TV

Obecnie nie jest gwarantowany bezproblemowy odbiór na urządzeniach Smart TV. Jeśli jest to możliwe przed zakupem licencji należy dokonać odtworzenia testowego materiału na docelowym urządzeniu.

adamm_de
Explorer
Opcje
Ale te strony mi działały normalnie jak oglądałem poprzednie galę ppv 😛 albo brakuje jakiejś wtyczki albo poprostu coś mi blokuje na wejście w te strony
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@adamm_de  Wystarczy wejść na stronę na przyklad famemma.tv i poczytać na jakich jest dostępna przeglądarkach.

Poza tym już @cccccc1  Ci wyjaśnił.

adamm_de
Explorer
Opcje
Tylko ze problem jest taki że strona nie ładuje mi się i nie da się nic zrobić...a na telewizorze jest tylko jedna przeglądarka dostępna...
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Ja rozumiem, ale sam miałem taką sytuację. Na Fame MMA 17 wolało, że błędna przeglądarka podczas zakupu PPV ( Samsung Internet ). Na Fame MMA 18 normalnie zakupiłem PPV i po problemie. Na Fame 19 zaś znowu opór strona stawiała 🤔. Najlepiej przez Chrome. Polecam odpalić, to na telefonie/tablecie i przez Smart View udostępnianiać. Ja tak obejrzałem całą galę Fame Friday Arena 2. Nie wiem, jak Clout stawia strony, ale no na poprzedniej gali były problemy z zakupem, nie mówiąc już o oglądaniu, więc lepiej przez Smart View.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@adamm_de  Na przeglądach jak Samsung Internet czy samsung Browser nie uruchomisz tych stron. Jednie Na Chrome czy EDGE.

Na forum było już  o tym pisane.

0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Tylko ze poprzednie galę normalnie odpalałem na tej przeglądarce
Dobra a jest jakaś możliwość ściągnięcia innej przeglądarki na telewizor? Bo w wyszukiwarce nie da się nic znaleźć
0 Like