Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Netflix

(Temat utworzony: 21-12-2018 10:13 AM)
9429 Wyświetlenia
matthe8
First Poster
Opcje

Witam mam telewizor samsung smart tv model:UE40D500  zaktualizowany lecz w sklepie samsung store jest brak aplikacji Netflix 😞 czy ktoś wie o co chodzi albo mi pomoże ?

Pozdrawiam,

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
17 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@matthe8Gdybyś przeszukał forum byś wiedział że na twój TV nie jest dostępna aplikacja Netflix

https://eu.community.samsung.com/t5/Sprzęt-Audiowizualny/Wyszukiwanie-aplikacji/m-p/570393#M4037

Damian_1993
First Poster
Opcje
Na moim telewizorze Samsung Smart hub nie ma wogule aplikacji Netflix do pobrania
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Damian_1993  A jaki masz dokładny model TV?

0 Like
Damian_1993
First Poster
Opcje
UE46ES8005
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Aplikacja jest dostępna od modeli 2014 a twój jest z 2012 roku.

https://help.netflix.com/pl/node/23876

Damian_1993
First Poster
Opcje
Tylko że jak odkupywalem od kogoś wcześniejszy właściciel miał aplikacje Netflix na tym urządzeniu
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Damian_1993  Ten model nie jest na polski rynek. Na nasz jest ES8000 a nie ES8005. Jakie aplikacje były dostępna w dniu przemiery.

TVN Player, YouTube, ipla, Facebook, Gazeta. pl, iplex. pl, Orange, Polskie Radio, Tuba FM, Twitter, VOD. Onet. pl, VOD. TVP. pl, Wirtualna Polska. tv

Jaca551
First Poster
Opcje

cześć 

Jakiś czas temu udało mi się zdobyć kod/kombinacje by na starszym samsung smart TV pojawiła się aplikacja Netflix’a . Netflix działa normalnie cały czas. W naszej rodzinie pojawił się kolejny telewizor Samsunga w którym także nie ma Netflix . Stąd ogromna prośba , bardzo proszę o przypomnienie owego zaklęcia 😀

pozdrawiam 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jaca551  Podaj jaki masz dokładny model TV? Nie ma żadnego magicznego kodu a tylko reset  aplikacji.