Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Netflix

(Temat utworzony: 21-12-2018 10:13 AM)
9794 Wyświetlenia
matthe8
First Poster
Opcje

Witam mam telewizor samsung smart tv model:UE40D500  zaktualizowany lecz w sklepie samsung store jest brak aplikacji Netflix 😞 czy ktoś wie o co chodzi albo mi pomoże ?

Pozdrawiam,

0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
Jaceklask
First Poster
Opcje

Po zresetowaniu Smart Hubu netflix sie nie pobrał model telewizora to: F8000 Smart 3D LED

0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Proszę otworzyć aplikację "apps" i wyszukać w niej Netflix. Następnie proszę pobrać aplikację.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ten model jest już dosyć stary. Netflix może nie działać wogole na tym TV, dlatego mógł się nie zainstalować
0 Like
Jah2
First Poster
Opcje

Dzien dobry

Posiadam telewizor UE46F6320AW i jakis czas temu na TV byl zainstalowany netflix ale cos sie skopalo i ciagle prosil o zalogowanie. Wykasowalem go z TV ale teraz nie moge zainstalowac nowego gdyż nie ma go w sklepie ( nawet po zaktualizowaniu firmware). Na forum widze rozne wpisy, ze nie wszystkie TV obsluguja apke netlixa, z tym, że moj juz to mial zainstalowane wiec nie wiem w czym moze byc problem.

Bede wdzieczny za pomoc w temacie.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jah2  To już leciwy TV nie jest wspierany przez Netflix.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Była o tym informacja ze na starszych modelach tv Netflix przestanie działać, tak jak już wspomniał kolega @vdsI2
vito90
First Poster
Opcje
Mam w posiadaniu Samsung ue46f5500- podobnie aplikacja w ogóle zniknęła a działała. Czy mam kupić nowy tv czy np można by to obejść kupując chromecasta z aplikacjami?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@vito90, Netflix przestał wspierać TV Samsung z tego rocznika, przystawka z aplikacjami powinna rozwiązać problem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.