Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Telewizor Samsung QE65QN91AAT

(Temat utworzony: 22-12-2021 08:34 AM)
1813 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Dzień dobry. Czy normalnym jest, że telewizory serii QN91 są sprzedawane w opakowaniach serii QN90?
Pozdrawiam.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@patyczak@Grzegorz76, odstawiamy panikę już na amen! Zbadałem sprawę dokładniej i dowiedziałem się, że QN90 i QN91 będą miały to samo pudło z napisem QN90 — jest to związane z polityką Samsung dotyczącą dbania o ekologię. Więc korzystaj spokojnie i ciesz się nowozakupionym sprzętem przez całe Święta i kolejne lata! :winking-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

25 Odpowiedzi
Wojtas80
Journeyman
Opcje
Raczej nie, każda seria ma swoje indywidualne opakowania. Na opakowaniu musisz mieć numer i serię. Pozdrawiam.
0 Like
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Prawidłowy numer i seria znajduje się na samym telewizorze, a kurier powiedział, że to normalne, i nie powinienem się przejmować. Telewizor zakupiony w Euro RTV
0 Like
Wojtas80
Journeyman
Opcje
Na pudełku etykiecie powinna być informacja z danymi jeśli jej nie ma w razie gwarancji bądź zwrotu mogą być problemy.
0 Like
Wojtas80
Journeyman
Opcje
Jeśli smart tv jest w innym opakowaniu być może nie jest oryginalnie zapakowany albo jest z ekspozycji różne rzeczy już widziałem także lepiej dopytać w sklepie czy jeśli nie ma oryginalnego opakowania będą robić problemy przy gwarancji.
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Szukałem w Google opakowania serii QN91 i nie znalazłem. Znaleźć można tylko QN90 i QN95. Telewizor nie różni się parametrami od QN95 oprócz tego, że nie posiada Smart Connect.
0 Like
Wojtas80
Journeyman
Opcje
O szczegóły dopytaj w sklepie aktualnie jestem na wolnym i nie mam możliwości sprawdzenia opakowania ale wydaje mi się że mimo wszystko powinien być na opakowaniu opisany. To tak jakby mi wysłali s21ultra w opakowaniu s21 No przecież to ten sam smartfon. 😉
Wojtas80
Journeyman
Opcje
Pozdrawiam i życzę przyjemności z oglądania.
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Dopytam. Dzięki.
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Dzięki, podświetlenie mini LED robi robotę. Samsung dopracował matryce LCD, że mogą stawać w szranki z Oledami.