4 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 4 tygodni(e) temu
Cześć,
pojawił się podobny temat na Samsung S95b ale nie jestem do końca przekonany czy mamy to samo więc pisze.
Kupiłem Samsunga QE65S90DAT. Po dwóch tygodniach użytkowania zauważyłem kropki na wyłączonym ekranie (gdyby taki przyszedł zobaczyłbym bo strasznie rzuca się to w oczy na filmach. Wygląda na to, że powłoka antyrefleksyjna jest słabej jakości. Gdy telewizor jest włączony, wszystkie piksele są wyświetlane prawidłowo. Próbowałem delikatnie przetrzeć ścierką z mikrofibry ale nic to nie dało. Tak na prawdę telewizor nie był jeszcze czyszczony.... . Czy ktoś miał taki problem? Czy udało zgłosić się komuś zgłosić z sukcesem rękojmię?. Krótka rozmowa z czatem Samsunga, oczywiście stwierdzone uszkodzenie mechaniczne na podstawie dołączonych zdjęć... Niczego innego od nich raczej się nie spodziewałem. Telewizor kupiony bezpośrednio od Samsunga.
Pozdrawiam
4 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 4 tygodni(e) temu
@sowa092 Prawdopodobnie to samo, bo wygląda na to, że matryca jest brudna.
4 tygodni(e) temu
@sowa092 Czy udało się wyczyścić ekran?
4 tygodni(e) temu
Czesc, został pierścień niestety ale już tak mocno tego nie widać. Próbowałem mikrofibra plus woda destylowana. Na dole został ślad z czyszczenia nie wiem czy to zaciek czy zdążyłem porysować....
3 tygodni(e) temu
Patrząc na to zdjęcie to widać jak były zacieki po wodzie (krople).