Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Sortowanie kanałów Samsung UE32M5572 + moduł CAM CI+ nc+

(Temat utworzony: 01-01-2018 04:50 PM)
33193 Wyświetlenia
shevchenko1987
Explorer
Opcje

Witam serdecznie, 

czy jest możliwość edytowania głównej listy kanałów w telewizorze Samsung UE32M5572 (Tizen) z modułem CAM CI+ od nc+ tak, aby przypisać pod poz. 1 kanał TVP 1 HD, itd.? Obecnie korzystam z listy standardowej od operatora. Jednak jest ona niewygodna. Widziałem w ustawieniach, że można utworzyć listy ulubionych, ale nie rozwiązuje to mojego problemu z uwagi na to, że nie można w nich edytować pozycji kanałów.  

Pozdrawiam,

Sławek

---
Samsung UE32M5572 / Samsung Galaxy S6 Edge
0 Like
Przejdź do rozwiązania
65 Odpowiedzi
Bston
First Poster
Opcje

Cześć. Mam prośbę odnośnie listy kanałów do nc + na tv samsung z tizen. Mieszkam w DE i tv został zakupiony tutaj nie ma możliwości ustawienia konkretnego dostawcy czyli cyfra czy też nc+ . Moje kanały są porozrzucane czyli między innymi kanałami z hotbirda. Czy mógłbyś skopiować swoją listę kanałów i wysłać mi na maila. Byłbym bardzo wdzięczny. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bston  Nic Ci nie da, jak wyślemy Ci listę z POL na DE.

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Witam

Posiadam QE65Q67RAT oraz Polsat Cyfrowy na mpodule CAM i mam problem z ułożeniem kanałów. Próbowałem programem ChanSort lecz po zgraniu programów telewizor nie rozpoznaje listy. 

W TV gry exportuje listę jako operatora plik zip zawsze ma 0kb

Chciałbtym w jakiś sensowny sposób poukładać sobie kanały 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje
Nie ma tam listy pod serię tego tv
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Carloss71  Jak możesz, podeślij na wiadomość prywatną listę zgraną z twojego TV i wrzuć, na jaki dysk Google.

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje
Uczynię to jak będę po pracy czyli ok 21.30 ok?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Carloss71  Ok zobaczę, to robisz nie tak i dlaczego masz 0 po zapisaniu listy.

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Witam ponownie

Okazało się, że pendrive był uszkodzony. Kupiłem dzisiaj nowego bo miałem podejrzenia i okazało się, że traf w 10. Lista skopiowana i wyedytowana w programie ChanSort. 

Pozdrawiam

Carloss71
Pioneer
Opcje
Dziekuje za zainteresowanie tematem
0 Like