Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Smart TV Smart Hub Error Model Bind/ error exe 001

(Topic created on: 02-05-2021 10:12 PM)
3222 Views
Lucider
Student
Options

Próbuję połączyć stary telewizor (samsung ue32eh) z internetem przez kabel lan. W menu w ustawieniach sieci pokazują się dwie zielone ikonki i informacja że internet jest, ale jak próbuję włączyć cokolwiek z smart huba to wyskakuje błąd error exe 001 albo error model bind. Router i kabel są ok, bo inne urządzenia działają także to nie wina blokady w routerze. Znalazłem podobny temat o error model bind i podobno pomógł reset smart huba, tyle że w menu-pomoc techniczna-diagnostyka mam dostępną tylko opcję resetu ustawień, ale z wyjątkiem ustawień sieci. Da się coś z tym zrobić? 

0 Likes
9 REPLIES 9
YOX
Samsung Members Star ★
Options

@Lucider Jaką wersje oprogramowania masz zainstalowaną na urządzeniu ?

Lucider
Student
Options

nie wiem, przy resetowaniu telewizora po podłączeniu kabla od internetu chciał się aktualizować ale nie udało się bo internet nie działa, także pewnie jakaś stara. Da się gdzieś znaleźć aktualizacje i instrukcje jak ją wgrać?

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Lucider  Podaj dokładny model TV?

Lucider
Student
Options

UE32EH5300

0 Likes
Lucider
Student
Options

Ooo dzięki, zaraz zaktualizuję i zobaczę czy pomoże. Z tego co rozumiem z tego tematu to jest jakiś problem u nich, tak? Wiadomo już czy coś będą z tym robić?

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Lucider  Już działają z naprawą. Ma info że już powinno działać😃

Lucider
Student
Options

Widzę że już działa, ale po aktualizacji usunęły się youtube i hbo go, a to na tym mi najbardziej zależy. Chyba wsparcie jest wycofane, od 2014, a ten jest z 2012. szkoda mojego zachodu widze, no nic, dzięki za pomoc

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Możesz zakupić przystawkę Smart TV.

0 Likes