Fermer

Que recherchez-vous ? Entrez un mot-clé

annuler
Affichage des résultats de 
Rechercher plutôt 
Vouliez-vous dire : 

Sujet d’origine :

Nagrywanie telewizji DVB-T/T2

(Sujet créé le : 03-05-2021 08:06 PM)
378 Visites

J’ai également ce problème.

Arek00
First Poster
Options

Dzień dobry, proszę o informację jak wygląda nagrywanie telewizji w telewizorze, który posiada dwa tunery DVB-T/T2?. Chodzi mi o to czy można jednocześnie nagrywać dwa programy i oglądać trzeci? (mam tak w odtwarzaczu BD-H8900). Czy tylko jeden nagrywać i jeden oglądać?

Jak to wygląda w telewizorze z jednym tunerem DVB-T/T2? Czy można jednocześnie coś oglądać i nagrywać ten sam lub inny program?

Jeśli ustawię nagrywanie np. na godzinę 2 w nocy to czy telewizor się włączy całkowicie budząc mnie czy będzie nagrywać po cichu bez włączania obrazu i dźwięku?

0 Compliments
4 Réponses
MrMatheo
Navigator
Options
Może w najnowszych modelach TV można nagrywać dwa programy i trzeci oglądać,nie wiem ja ma Samsunga 49 cali 3 letniego i mogę tylko jeden program nagrywać i pozostałe oglądać.
0 Compliments
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Nie napisałeś jaki masz model TV? Tuner DVB-T to MPEG4 a DVB-T2 HECV.

Żeby nagrywać i oglądać inny program TV musi mieć dwa niezależne tunery DVB-T.

Arek00
First Poster
Options

Dopiero mam zamiar kupić i chciałbym, aby nagrywanie wyglądało tak jak na moim odtwarzaczu czyli mogę nagrywać jednocześnie dwa programy i oglądać trzeci. Myślałem o QE55Q70TAT, ale chyba jest już wycofany albo jest chwilowy brak w sklepach. Teraz widzę też z podwójnym tunerem QE55Q74TAT

0 Compliments
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Najlepiej będzie jak się dopytasz na infolinii Samsung tel.22 607 93 33.

Zerknij do tego tematu.

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/55-quot-qled-4k-tv-q7f-i-dwa-tunery/td-p/930237/page/...

0 Compliments