Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung QE55Q7FNA sam się włącza i wyłącza

(Temat utworzony: 19-04-2022 09:55 AM)
41973 Wyświetlenia
KrzyBer
Apprentice
Opcje

Od kilku tygodni telewizor zaczął się sam wyłączać, resetować co jakiś czas. Dzieje się to zawsze po włączeniu TV, który nie pracował kilka godzin. Wyłaczy się kilka razy 3-5 razy i później jest już dobrze. Po wyłaczeniu sam się włącza. Teraz zdażyło się też, że sam się uruchamia, bez uzycia pilota.

Wersjsa Sub-micom: T-KTM20CTV-2010T-KTM20CJP-1037

0 Like
83 Odpowiedzi
ZABANIAK1910
Student
Opcje

Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie 👍

0 Like
Darekbyd
First Poster
Opcje

Witam, co to może być telewizor Samsung UHD Smart TV 55 UE55MU6172 zaczął mi się sam włączać i wyłączać, jak się włączy jest chwilę niebieski ekran i głos I się wyłącza I tak w kółko

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Darekbyd  Na forum nie podamy Ci może co mogło się stać ale serwis ma takie możliwości oraz poda i ile taka naprawa może kosztować.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Darekbyd
First Poster
Opcje

Ok a orientujesz się ile kosztuje sama diagnoza w serwisie samsung 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Koszt takiej usługi to około 300 zł.
Maq88
Student
Opcje

Witam!
Posiadam ten model od 4 lat i nigdy nie było żadnych problemów. Od wczoraj telewizor zaczął przygasać na ekranie po czym się wyłączył i od razu po tym sam się włączył. Proces ten powiela się cały czas. Na TV nie mogę nic zrobić bo włączony jest tylko parę sekund. Odłączyłem wszystkie przewody HDMI, wyjąłem baterie z pilota, ale to nic nie dało. 
Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maq88, na forum z łatwością znajdziesz podobne wpisy, w tym przypadku pozostaje tylko serwis, najprawdopodobniej problem z płytą główną: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_rt2pqEs
First Poster
Opcje

Czy udało się rozwiązać problem i jakie wyniosły koszty?

0 Like
Matt19831002
Student
Opcje

Witam, mam identyczny problem tylko z większą częstotliwością, czy udało się Panu naprawić usterkę? Z jakimi kosztami należy się liczyć ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Matt19831002  Nikt nie poda Ci na forum jaki jest koszt naprawy. Trzeba pamiętać że ceny poszły w górę.