Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z telewizorem samung F6400

(Temat utworzony: 02-04-2020 10:31 AM)
403 Wyświetlenia
kamiljozio
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z telewizorem samsung f6400, dziś rano pojawił się problem z youtubem, nie chciał się w ogole włączyć. Wyłączałem i właczałem telewizor lecz bez skutku. Usunałem historię aplikacji SmartHUB, teraz gdy włączam smartHUB aplikacji informuje o potrzebje konfiguracji jednak jak chce zacząć konfiguracje wyskakuje błąd połączenia z serwerem samsung. Czy jest jeszcze możliwosć aktualizacji SMARTHUB ? Czy od nowa zainstalować firware i SmartHub tam już będzie  ? W ogóle nie mogę korzystać teraz ze Smart TV. Pozdrawiam 

0 Like
4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
kamiljozio
First Poster
Opcje

Temat faktycznie podobny ale w żadnym stopniu nie rozwiązuje mojego problemu, zrobiłem reset SmartHUBa i nie mogę teraz w ogóle go uruchomić, nie pokazuje mi sie nawet Menu aplikacji, jak tylko nacisnę klawisz SMART przechodzi mi do konfiguracji SMARTa i przy kroku drugim od razu pojawia się błąd połączenia z serwerem Samsung albo nieznany błąd o kodzie 0. 

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @kamiljozio :smiling-face: Przetestuj działania po podłączeniu do innej sieci Wifi lub kabla Lan. 

0 Like
kamiljozio
First Poster
Opcje

Próbowałem do innej sieci Wi-Fi i wciąż był problem, spróbuje do LAN podłączyć i dam znać :smiling-face: 

0 Like