Podczas wydarzenia CES 2025 , Samsung zaprezentował technologię Samsung Vision AI przedstawiając najnowsze osiągnięcia w dziedzinie inteligentnych... Wyświetl post
Cześć!
Na forum mamy sporo tematów z zapytaniem, jaki pilot pasuje do danego modelu TV i czy jest jakiś zamiennik. Postanowiłem wam stworzyć... Wyświetl post
¡Hola! W dzisiejszych czasach bardzo modny jest minimalizm. Ja też jestem jego zwolennikiem, więc nie bardzo widzi mi się korzystanie z kilku... Wyświetl post
WitamKilka dni temu kupiłem tv serii S95D. Na smartfonie uruchomiłem “pilota” w Smartthings. Na początku wszystko działało poprawnie. Po 2-3 dniach... Wyświetl post
Firma Samsung ogłosiła właśnie oficjalną premierę pierwszego na świecie telewizora wyposażonego w 115 - calowy ekran z matrycą o diodach Micro... Wyświetl post
Witam.
Miał już ktoś może taki problem? Miałem cały czas podłączony amplituner Denon przez HDMI ( ARC ) i wszystko przez długi czas działało OK.... Wyświetl post
Cześć!
Mój TV QN92F co kilka dni gubi ostatnio oglądane kanały na ekranie home. TV połączony kablem antenowym z modułem CI do kablówki. Wiem, że... Wyświetl post
Podczas wydarzenia CES 2025 , Samsung zaprezentował technologię Samsung Vision AI przedstawiając najnowsze osiągnięcia w dziedzinie inteligentnych... Wyświetl post
Witam, mam problem z pilotem, który przestał mi przełączać kanały na cyfrowym Polsacie.
Od nowości wszystko bez problemu dało się sparować, a... Wyświetl post
Przy włączeniu teleziwora nagle się zawiesza, wyłącza i włącza. Nie mogę nawet zmienić kanału. I tak w kółko. Nie mogę sama wyłączyć pilotem... Wyświetl post
UWAGA posiadacze modelu Q7F!
Pojawiła się właśnie nowa aktualizacja dla tego modelu oznaczona numerem 1151.1
Telewizor jeszcze jej nie widzi,... Wyświetl post
Cześć!
Na forum mamy sporo tematów z zapytaniem, jaki pilot pasuje do danego modelu TV i czy jest jakiś zamiennik. Postanowiłem wam stworzyć... Wyświetl post
Witajcie.
Czy ktoś opanował Galerię Samsung na windows 11? Mam połączoną galerię z onedrive ale aplikacja na windows ciągle wyświetla komunikat... Wyświetl post
Ponad 3 tyg temu kupiłem telewizor Samsung Q90T i niestety spotkałem się z takimi defektami ekranu. Chciałbym Zareklamować lecz na infolinii... Wyświetl post
Do tej pory miałem podpięty dysk 5TB (2.5 cala, bez dodatkowego zasilania, format NTFS) i telewizor widział wszystkie pliki. Ostatnio chciałem... Wyświetl post
Zażenowanie jakie doświadczyłem po konsultacji z przedstawicielem firmy Samsung spowodowało głębokie zastanowienie na przysz
łość kupna... Wyświetl post
Witam wszystkich. Po uznaniu naprawy gwarancyjnej przez firmę Samsung otwarto zlecenie na naprawę tv. Technik przyjechał bardzo szybko i na miejscu... Wyświetl post