Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z oglądaniem streamów na 55nu8042

(Temat utworzony: 30-01-2021 06:34 PM)
276 Wyświetlenia
rezjjel
Journeyman
Opcje

Witam. Jak w temacie. Od jakiegoś czasu nie mogę oglądać streamów na moim tv. Wcześniej nie było problemów teraz jest problem.  Wejść na  np. vipleague.lc mogę ale jak już chcę obejrzeć jakieś spotkanie to nic się nie dzieję. Co może być przyczyną? Kilka miesięcy temu bez problemu mogłem wszystko oglądać teraz żadnego meczu czy walki na stronach ze stream nie mogę obejrzeć.

0 Like
3 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rezjjel Problem nie jest po stronie TV a tylko strony vipleague.lc

Przeczytaj tę informację przed użyciem aplikacji Internet.
● Aplikacja Internet nie jest zgodna z aplikacjami Java.
● Pobieranie plików nie jest obsługiwane.
● Aplikacja Internet może nie mieć dostępu do niektórych stron internetowych.
● Telewizor nie obsługuje odtwarzania plików Flash Video.
● Handel elektroniczny (kupowanie produktów w Internecie) nie jest obsługiwany.
● W przypadku stron internetowych z możliwością przewijania taka operacja przewijania może powodować
zniekształcenia znaków.
● Formanty ActiveX nie są obsługiwane.
● Obsługiwana jest ograniczona liczba czcionek. Niektóre symbole i znaki mogą nie być prawidłowo
wyświetlane.
● Odpowiedź na polecenia pilota na ekranie może być opóźniona, jeśli aktualnie trwa ładowanie strony
internetowej.
● W przypadku niektórych systemów operacyjnych ładowanie strony internetowej może zostać opóźnione lub
zatrzymane.
● Operacje Kopiuj i Wklej nie są obsługiwane.
● Podczas pisania wiadomości e-mail lub wiadomości SMS niektóre funkcje (np. zmiana rozmiaru lub koloru
czcionek) mogą nie być dostępne.
● Ilość zakładek i rozmiar pliku dziennika, który można zapisać, są ograniczone.
● Maksymalna liczba jednocześnie otwartych okien różni się w zależności od warunków przeglądania i modelu
telewizora.
● Szybkość przeglądania sieci zależy od środowiska sieciowego.
● Filmy dostępne na stronie internetowej nie mogą być odtwarzane, gdy włączona jest funkcja PIP (picture-inpicture).

0 Like
rezjjel
Journeyman
Opcje

Tak po stronie vipleague. Żadnego streama nie można odtworzyć. Samsungi to jednak jest szrot.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rezjjel  To kup sobie jakąś przestawkę Smart na android.