Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z odbiorem programów na telewizorze KS7000

(Temat utworzony: 07-01-2019 01:47 PM)
11917 Wyświetlenia
stawik
Pathfinder
Opcje

Pod koniec zeszłego roku, czyli 2018, kanały TVN HD, TVN7 HD i TTV HD nadawane w ramach cyfrowej telewizji naziemnej z PKiN w Warszawie zmieniły kanał nadawania z 53 na 29. Po tej zmienie kanału mój telewizor (55KS7000) nie odnajduje żadnego programu na kanle 29 pomimo tego, że nie miał on problemów z odbiorem powyższych kanałów w momencie gdy nadawane one były na kanale 53. Poczytałem troche w internecie (gółwnie fora internetowe) i dowiedziałem się, że sporo użytkowników telewizorów Samsung (różne modele) również ma problemy z odbiorem powyższych kanałów w Warszawie. Dodam, że użytkownicy telewizorów innych producentów ośiwadczają , że powyższe programy są przez nich bez problemu odbierane na kanalae 29.

Prosiłbym o pomoc w rozwiazaniu problemu.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
Lisińska
First Poster
Opcje

Mam kilkunastoletni TV samsung. Program "KULTURA" miałam na nr.30. Teraz nie mam ani wizji ani fonii. dawno nie odbierałam tego programu. Czekam na poradę co zrobić, aby móc odbierać "KULTURE" Pozdrawiam

0 Like
Lisińska
First Poster
Opcje

DALEJ ciemno, dalej nie mam "Programu "Kultura" na ekranie TV

0 Like
Lisińska
First Poster
Opcje

Ja nie mieszkam w bloku,lecz na osiedlu domków jednorodzinnych Wrocław-karłowice

0 Like
Lisińska
First Poster
Opcje

nIE MAM DALEJ programu TV "KULTURA". Muszę poprosić pana od TV, sama nie dam rady. Dziękuję za usiłoanie pomóc mi. pozdrawiam i dziękuję za już chociaż prosiłabym Pana o jeszcze co sama mogłabym zrobić sama

0 Like
Sonia2009
First Poster
Opcje
witam. mam problem z opcją kanał .nie można wejść w ta opcje.

20201215_124637_1910.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Odłącz TV na 10min od prądu.

0 Like
Sonia2009
First Poster
Opcje
robiłam to już 5 razy mam tv 8lat samsung nigdy nie było takiego problemu. dopiero po resetowaniu dekodera taki problem się pojawił. jakość sygnału jest 0% mimo połączonej anteny
0 Like
Sonia2009
First Poster
Opcje
wcześniej było dobrze antena ok teraz takie cos

20201215_140445_1915.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sonia2009  Jaki to model TV ?

0 Like