Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z instalowaniem aplikacji/powrót do poprzedniej wersji systemu

(Temat utworzony: 23-09-2021 01:15 PM)
1509 Wyświetlenia
Kebsik
First Poster
Opcje

Hej. Posiadam taki tv ue50ru7172

Jeśli chce zainstalować starszą wersję systemu, wystarczy ją pobrać i odpalić na tv?

Po pewnej aktualizacji, zniknęła opcja instalacji programów, spoza sklepu. Zależy mi na tej opcji

0 Like
10 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kebsik, Nie ma możliwości powrotu do starszej wersji oprogramowania.

Kebsik
First Poster
Opcje

A jakis sposób na instalację zewnętrznego programu? 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kebsik, Ja nie znam takiego sposobu. Coś mi się kojarzy, że ludzie instalowali aplikacje z USB lub przez tryb deweloperski, ale nigdy się w to nie zagłębiałem. Może @vdsl2, będzie wiedział więcej.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kebsik  Nie ma już od wielu lat możliwości instalacji starszej wersji FW. Jeśli chodzi o aplikacje zewnętrze instalowanie je z poziomu USB nie znikną ci z TV dopiero po resecie TV lub Smart HUB.

Kebsik
First Poster
Opcje

Na ten moment nie mogę nic zainstalować, bo nie widzi telewizor aplikacji, które wrzucam na pendrive. 

W sensie plików instalacyjnych.

Włączyłem tryb serwisowy,ale też tu nie widzę żadnej opcji od instalacji swojej aplikacji.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kebsik  Napisz jakie to są aplikacje?

0 Like
Kebsik
First Poster
Opcje

smarttubenext oraz tivimate. Coś by się jeszcze znalazło, ale do obsługi wideo.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kebsik  Tych aplikacji nie zainstalujesz na TIZEN. Napisałem do ciebie wiadomość prywatną.

0 Like
Members_3yKFDdn
First Poster
Opcje

Witam, kontynujac temat. Czy jest mozliwosc wgrania starszej wersji aplikacji takiej jak WP pilot. Mam problem po aktualizacji do najnowszej wersji. Czy jest jakas strona z aplikacjami na Tizen, gdzie pobiore starsze wersje tak jak to mam miejsce z oprogramowaniem android. Ewentualnie czy jest mozliwosc wyciagniecia z innego tv aplikacji i wgrania do drugiego. Na drugim TV mam starsza wersje tej samej aplikacji i wszystko dziala. Support od aplikacji WP pilot nie pomoze.

Telewizor to Samsung QE65Q77TAT

Z gory dzieki za pomoc.

0 Like