Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z Ambient Mode

(Topic created on: 03-12-2021 10:11 PM)
1074 Views

I have this problem too

mw71
First Poster
Options

The Frame 50" z tego roku.  W opcji Ambient Mode nie mam możliwości dodawania swoich zdjęć. Brak Moja kolekcja...  Co jest nie tak?     I drugie pytanie:  Czy do wyświetlanych swoich zdjęć w tym trybie (jak uda mi się dojść jak je wgrywać)  można dodawać też muzyczkę jako podkład?

0 Likes
20 REPLIES 20
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

Dodawanie własnych zdjęć do trybu Ambient odbywa się z poziomu aplikacji mobilnej. Tak to wygląda na Q80A

Screenshot_20211216-122621_SmartThings.jpgScreenshot_20211216-122635_SmartThings.jpgScreenshot_20211216-122947_SmartThings.jpg

@mw71, Zaczekajmy na wypowiedzi innych użytkowników Twojego modelu TV. Ewentualnie sprawdź działanie tej funkcji w połączeniu z telefonem Samsung.

mw71
First Poster
Options

Sprawdziłem na telefonie Samding Galaxy syna w aplikacji Smart Things. On takżevw trybie Ambient Mode NIE MA opcji Mój album. O co tu chodzi?   Jest ktoś kompetentny z Samsunga by po prostu sprawdzić to na innym identycznym modrlu TV?

0 Likes
mw71
First Poster
Options

Przepraszam za literówki. Tel to Samsung Galaxy oczywiście

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@mw71 Podaj dokładny model TV jaki masz bo ten co podałeś The Frame 50" to nie wiele nam mówi.

mw71
First Poster
Options

QE50LS03AAUXXH

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@mw71  napisał(a):

QE50LS03AAUXXH

@MagdaB  @MatiW  Czy możecie sprawdzić?

MagdaB
Expert
Options

Cześć :smiling-face: powinien mieć opcję dodawania własnych zdjęć przez SmartThings. @mw71 ponownie zainstaluj aplikację, sprawdź na innym telefonie. 

mw71
First Poster
Options

Nie ma. Sprawdzałem.... na Samsung Galaxy w tej aplikacji także nie ma "Mój album" ani nic podobnego

0 Likes
MatiJ
Expert
Options

@mw71 Zobacz tutaj:

https://www.youtube.com/watch?v=SjM93bN2JL8

Powiedz, czy według tego wideo udało ci się dodać zdjęcia do Trybu Sztuka.

mw71
First Poster
Options

W Trybie Sztuka tak. Nie mogę tylko niczego dodać w Ambient Mode

0 Likes
Top tags