Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Połączenie tv samsung QE65Q67RAT z pilotem dekodera

(Temat utworzony: 13-04-2020 07:41 AM)
13589 Wyświetlenia
kinetic17
Journeyman
Opcje

Po wymianie dekodera cyfrowego Polsatu nie potrafię go sparować z pilotem tv 

QE65Q67RAT

Model dekodera nie widnieje na liście dekodera dostępnych w tv. 

Dekoder to EVOBOX HD, model D47AO

W dekoderze ustawiłem włączony pilot mobilny, jednak na nic się to nie zdało 

Teraz mam niby nowszy i lepszy dekoder, ale posługiwanie się 2 pilotami to krok do tyłu...

Macie może jakieś rady?

Dziękuję 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
56 Odpowiedzi
kiksu
Student
Opcje

to uwierz bo po wyborze wejscia HDMI w 3 punkcie to w 4 mam wybrac swojego uslugodawce i pozniej juz jest podsumowanie. pokazuje mi hdmi cyfrowy polsat hdmi 4 nieznany(mimo ze mam soundbara samsunga) siec i konto.

Paranoja z tym TV. aby za prawie 10tyś byly takie cyrki??? co rusz tez mam problem z powrotem na hdmi 1 aby byl obraz z dekodera. leci tylko dzwiek. tak samo jak po resecie sciszanie i podglasnianie dziala plynnie tak po jakims czasie lub po kilku uruchomieniach dziala z zajebistym opoznieniem jakby lagowało, jakby procek w tv nie wyrabial albo cos zjadalo mu ram

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kiksu  W takim wypadku pozostaje Ci kontakt z infolinią Samsung tel. 22 607 93 33 lub E-mail

Jak widać, nie dajesz sobie rady z tak prostą konfiguracją TV.

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Witam

Zastanawiam się czy można skonfigurować pilota Nvidia Shield pod ten telewizor ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Carloss71  Myślę, żebyś zadał pytanie do  Nvidia.

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Żle zadałem pytanie. Chodzi o to czy pod ten telewizor w zasadzie jego pilota można skonfigurować obsługę Nvidia Shield po HDMI

0 Like
CzarekSz
Pioneer
Opcje
Pilot Smart Control jest uniwersalny, więc powinna być możliwość sparowania go z NVIDIA Shield. Jednak nie testowałem tego urządzenia osobiście, więc nie mogę niestety w 100% potwierdzić, że będzie prawidłowo działało z pilotem Samsung.
0 Like
DaSki
First Poster
Opcje

Mam ten sam model TV (QE65Q67RATXXH, wersja softu 1361) i ten sam model dekodera od Netii. Dzwoniłem na support, pisałem na chatcie na Samsung i dowiedziałem sie tyle że ten dekoder jest niekompatybilny z telewizorem. Więc nie da się zrobić pilota uniwersalnego do tego dekodera

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@DaSki  Masz dekoder Netia Player 1.0 czy 2.0 ?

0 Like
DaSki
First Poster
Opcje

Netia Evobox IP. Model D46BP

0 Like
Kubek3
Apprentice
Opcje

I co da się czy się nie da? 

0 Like