Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pilot uniwersalny Samsung One Remote

(Temat utworzony: 24-05-2018 10:26 AM)
2656 Wyświetlenia
Jakub88
First Poster
Opcje

Witam serdecznie. Jak skonfigurować pilota z dekoderem korbox avios? Na liście w menu konfiguracji pilota uniwersalnego nie jest wyświetlany.

0 Like
17 Odpowiedzi
Arek545i
Apprentice
Opcje

Dekoder to KORBOX Soiav. A takiego nie ma na liście. Chyba że coś źle szukam. 

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

Samsung ue55mu6172 a dekoder to KORBOX. Mam jeszcze cyfrowy Polsat i tam działa bez problemu. A tu nie mogę wyszukać czegoś takiego jak korbox ani nic związanego z moim dostawca.

0 Like
MatiW
Pathfinder
Opcje

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/poradnik-konfiguracja-uniwersalnego-pilota/m-p/370844...

Tutaj masz artykuł, swoją drogą mojego autorstwa :winking-face: Jeżeli wszystkie porady zawiodą, poczekaj na aktualizację TV, być może to załatwi sprawę.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Możesz wpisać KORBOX  w pole wybierz swojego dostawcę usługi TV 

20211028_145329.jpg

Arek545i
Apprentice
Opcje

Tylko problem ze nie znajduje mi korbox. Aktualizacje mam ostatnia jaka wyszła. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek545i  Nie ma już żadnych pomysłów. Raczej nowszej aktualizacji nie będzie do tego modelu. 

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

Po 3 resecie udało się. Wpisałem korbox dałem inne marki i już miałem rezygnować a po kilku sek wskoczył. Szok.

Arek545i
Apprentice
Opcje

Jak kolejny raz chce wyszukać korbox to już nie mogę. Ale jak zrobię reset to wskakuje. Za każdym razem jak coś zmieniam to muszę robić reset. Trudno. Byle działa. Dzięki wszystkim. 

0 Like