Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pilot uniwersalny Samsung One Remote

(Temat utworzony: 24-05-2018 10:26 AM)
2565 Wyświetlenia
Jakub88
First Poster
Opcje

Witam serdecznie. Jak skonfigurować pilota z dekoderem korbox avios? Na liście w menu konfiguracji pilota uniwersalnego nie jest wyświetlany.

0 Like
17 Odpowiedzi
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Jeśli Twoje urządzenie nie jest widoczne na liście, wybierz z listy podobne specyfikacją.
Wykonaj test kontrolny dekodera, powinno być ok. Jeśli sterowanie w dalszym ciągu nie będzie dostępne znaczy to, że dekoderem korbox avios nie jest kompatybilny z pilotem uniwersalnym.

0 Like
ARRAS
First Poster
Opcje

Cześć,

Miałem podobny problem z pilotem SAMSUNG smart control BN59-01327B i dekoderem Korbox Avios.
Wybrałem innego dostawcę usług i ręcznie wpisałem KORBOX. TV znalazł producenta i sparował pilot.

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

Jak wybrałeś innego dostawce? Mam kilka zdefiniowanych i nie mogę dodać innego. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek545i  Jaka jest nazwa dostawcy? Jaki masz model TV?

20211027_155304.jpg

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

No dobre pytanie. Internet i TV właśnie dzisiaj założyłem od F-net. Taka sieć u nas w regionie. telewizor samsung 6 serii 55 cali ale dokładnie nie mogę podać modelu.  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Taki dostawca nie występuje możesz spróbować na przykład Freenet TV lub coś podobnego ale nie wiem czy zadziała.

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

Ok sprawdzę po pracy. Może akurat się uda. 

0 Like
Arek545i
Apprentice
Opcje

Nie działa. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek545i, Czy próbowałeś konfiguracji pilota uniwersalnego, wybierając model dekodera ? Jaki w ogóle dekoder obecnie posiadasz ?

0 Like