Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilot uniwersalny Samsung - brak funkcji dekodera NC+

(Temat utworzony: 22-07-2019 07:16 PM)
5094 Wyświetlenia
slavi
Explorer
Opcje

Telewizor UE65MU7052, pilot uniwersalny. Dekoder NC+ to WiFi Premium Box+. Pilot uniwersalny Samsunga działa z dekoderem ok, ale brakuje (albo nie mogę znaleźć) jednej funkcji z dekodera - PILOT/INFO, jak widać na zdjęciu. Chodzi o rozwinięcie tej funkcji tak, aby zobaczyć nie tylko 1/4 ale i kolejne informacje 2/4, 3/4, 4/4 o programie. Wiem, że można w tę funkcję wejść niejako naokoło za pomocą opcji WIĘCEJ koło czterech kolorowych kropek na pilocie Samsunga, ale może jest jakiś prostszy sposób? 20190722_190021.jpg

0 Like
5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@slavi Tu nic nie brakuje nie wszystkie opcje są dostępne z pilota TV TM1790A, jakie masz dostępne od dekodera.

0 Like
slavi
Explorer
Opcje
Proszę o konkretną odpowiedź osoby, które w praktyce (czytaj: użytkują tego pilota i ten dekoder) spotkały się z tym zagadnieniem.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@slavi  Jeszcze raz Ci odpowiem ten pilot nie obsługuje innych opcji jak wyłączenie  czy włączenie dekodera plus zmiana kanałów. Jak nie wierzysz zadzwoń na infolinie Samsunga tel 22 607 93 33 lub poczekaj na wypowiedz @StaszekM 

0 Like
slavi
Explorer
Opcje

@UP
To mój pilot Samsunga jest chyba jakiś magiczny, bo obsługuje wszystkie funkcje dekodera, oprócz tej, o którą pytam. Popatrz, nawet wszedłem nim w opis programu, który widać na zdjęciu. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Też możesz używać pilota od dekodera do sterowania TV.

Pilot.PNG

0 Like