Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pilot Smart Control - Zmiana przycisków?

(Temat utworzony: 05-09-2019 07:24 PM)
26037 Wyświetlenia
eNQu
First Poster
Opcje

Witam
Kupiłem właśnie telewizor Samsung ue43ru7472u wraz z nowszą wersją pilota Smart Control (najprawdopodobniej TM1990C) i się zaczełem zastanawiać czy jest możliwość zmiany skrótów z tych trzech dodatkowych przycisków. O ile przycisk do Netflixa jest przydatny tak Prime i Rakuten bardzo chętnie bym zamienił na jakieś bardziej bardziej używane appki. Czy istnieje możliwość zmiany bindów tych przycisków?

Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomaszmed, Podaj dokładny model telewizora oraz pilota, którego zakupiłeś.

Tomaszmed
Journeyman
Opcje
Pilot BN59-01357B a model tv: Q55Q90RATXXH
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tomaszmed Ten pilot nie działa z tym modelem jest niewłaściwy dla tego TV jaki posiadasz.

Tomaszmed
Journeyman
Opcje
Pilot działa poza dwoma przyciskami. W takim razie jaki model solarny jest dedykowany do mojego tv?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tomaszmed  Do tego TV nie ma żadnego dedykowanego pilota solarnego i nigdy nie było.

Tomaszmed
Journeyman
Opcje
BN59-01357D po krótkich poszukiwaniach myślę, że ten jest najbardziej kompatybilny. To, że kiedyś nie było nie znaczy, że nie można skorzystać z bardziej Eco opcji, prawda?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tomaszmed Tak jak już napisałem wcześniej że nie będzie działać w 100%.

Zerknij jeszcze tutaj

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/kompatybilno%C5%9B%C4%87-pilot%C3%B3w-smart-w-samsung...

the_naturat_com
Navigator
Opcje

Minęły 3 lata i nadal nie ma rozwiązania.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
the_naturat_com
Navigator
Opcje

Raczej będzie tylko gorzej widząc podejście samsunga do klientów. Każą sobie płacić coraz więcej za towar który co roku jest coraz gorszy.