07-06-2022 11:34 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
witam mam pytanie kupiłem wczoraj tv samsung qe65qn95 i odrazu mam problem podczas ustawiania obraz ściemnił się do tego stopnia że nic nie widać tylko jakieś zarysy,przywracałem ustawienia fabryczne i nic odłączyłem go z gniazdka i po jakiejś godzinie znów podłączyłem odpaliłem i przez chwilę było dobrze ale znów wróciło do poprzedniego stanu czyli czarny obraz,kontaktowałem się z obsługą techniczną niewiele pomogli,czekam na wizytę serwisanta który ma dotrzeć do 18 dni to jest jakiś żart.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 Rozwiązanie
Zaakceptowane rozwiązania
14-06-2022 11:47 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam ponownie,problem został rozwiązany bardzo szybko i sprawnie,telewizor wymieniono na nowy w ciągu pięciu dni,wszystko działa idealnie,jestem mile zaskoczony serwisem samsunga.pozdrawiam.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
07-06-2022 12:13 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Peter179 Jestem bardzo zdziwiony tak długim oczekiwaniem na serwis🤔
Może warto dogadać się ze sprzedawca o wymianą na nową sztukę?
07-06-2022 12:37 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Kupiłem go na oficjalnym sklepie samsunga,stwierdzili że najpierw musi sprawdzić go serwisant czy abym czasami źle nie podłączył kabli,ale od początku coś było nie tak,dlatego że nie wykrywał wifi nawet po ręcznym dodaniu,po kablu się łączył i miał problem z drugim pilotem tym ładowany dlatego że można było nim go tylko włączyć i wyłączyć i nic po za tym,tak że jestem zawiedziony całą sprawą nic mi nie zostało jak tylko czekać na jego ekscelencje serwisanta.
07-06-2022 12:42 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
tak wygląda wyświetlany obraz
07-06-2022 12:44 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy kupowałeś go w sklepie czy na stronie?
07-06-2022 06:22 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Kupowałem go na stronie samsunga,dziś kontaktowali się ze mną serwisanci i stwierdzili że lepiej będzie go odesłać bo mam na to 28 dni,odniosłem wrażenie że nie chcą podejmować się naprawy,właśnie go odwsłałen i niby od otrzymania zwrotu samsung od 7-10 dni wyśle nowy tv,mam nadzieję że tak będzie chodź nie bardzo chce mi się wierzyć żeby wszystko poszło bez komplikacji.
07-06-2022 06:39 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Według przepisów masz 14 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyn jak zakup był przez Internet.https://www.samsung.com/pl/returns/
Raczej nie spotkałem się aby serwis nie chciał podjąć naprawy. Jak pracowałem w serwisie to czas kontaktu z klientem mieliśmy do 48 godzin. Trochę się zdziwiłem że do 18 dni mają się z tobą kontaktować.
14-06-2022 11:47 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam ponownie,problem został rozwiązany bardzo szybko i sprawnie,telewizor wymieniono na nowy w ciągu pięciu dni,wszystko działa idealnie,jestem mile zaskoczony serwisem samsunga.pozdrawiam.
05-11-2022
07:28 PM
– ostatnio edytowany
06-11-2022
07:16 PM
przez
OleksiiA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zrestartowałem telewizor Neo QLED QN90B do ustawień fabrycznych. Lecz zamiast ekrany startowego zrobił się czarny ekran.
Jak uruchomić ponownie telewizor?
05-11-2022 07:59 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj

- « Poprzedni
-