Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pilot Smart Control - Zmiana przycisków?

(Temat utworzony: 05-09-2019 07:24 PM)
26014 Wyświetlenia
eNQu
First Poster
Opcje

Witam
Kupiłem właśnie telewizor Samsung ue43ru7472u wraz z nowszą wersją pilota Smart Control (najprawdopodobniej TM1990C) i się zaczełem zastanawiać czy jest możliwość zmiany skrótów z tych trzech dodatkowych przycisków. O ile przycisk do Netflixa jest przydatny tak Prime i Rakuten bardzo chętnie bym zamienił na jakieś bardziej bardziej używane appki. Czy istnieje możliwość zmiany bindów tych przycisków?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@eNQu  Do tego TV jest, taki pilot TM1990A a poza tym nie ma, możliwości co chcesz, osiągną. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
33 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@eNQu  Do tego TV jest, taki pilot TM1990A a poza tym nie ma, możliwości co chcesz, osiągną. 

0 Like
Croowen
Explorer
Opcje

Też chciałem zmienić układ przypisanych aplikacji i niestety nie udało mi się.
Szkoda, można by było za pomocą dłuższego przytrzymania danego przycisku wybrać aplikację z listy zainstalowanych :-).

Hubert609
Apprentice
Opcje

Czy warto kupić ten model? Jak z obrazem?

0 Like
loczx
Journeyman
Opcje

Odklikałbym to jako niezaakceptowane rozwiązanie i przycisnął @samsung, żeby jednak ruszyli się i zrobili takie rozwiązanie jakie jest potrzebne użytkownikom. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@loczx  A jak chcesz przeprogramować pilota, żeby była możliwość zmiany przycisków ?

0 Like
loczx
Journeyman
Opcje

Nie bardzo rozumiem pytanie? 
Jest to zwykłe urządzenie BT, więc nie wiem w czym problem. 
Jak wrzucą na open source kod to namechlam i zmienię . 
Rozwiązanie które zaproponował

@Croowen  napisał(a):

Też chciałem zmienić układ przypisanych aplikacji i niestety nie udało mi się.
Szkoda, można by było za pomocą dłuższego przytrzymania danego przycisku wybrać aplikację z listy zainstalowanych :-).

jest zajebiste i do tego bardzo intuicyjne. Przyznam się szczerze, że sam próbowałem w ten sam sposób to zmienić. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

I co działa taka opcja ?

0 Like
loczx
Journeyman
Opcje

xD 
nie działa, ale jest to ewidentnie znak dla Samsunga że jest potrzebna użytkownikom. 

0 Like