Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilot smart control i dekoder Dreambox

(Temat utworzony: 07-06-2018 11:48 PM)
441 Wyświetlenia
Art3
First Poster
Opcje

Witam. Przy pierwszym uruchomieniu po zakupie telewizora w trakcie wybierania dekodera nie znalazłem Dreambox-a na liscie i pominołem wybór. Pilot o dziwo, na manipulatorze kołowym działał tak jak orginalny pilot z dekodera. Na drugi dzień nie wiem co zrobiłem , ale pilot z telewizora przestał obsługiwać dekoder. Pytanie czy da się jakoś to przywrócić  do stanu początowego. Robiłem reset tv i to nic nie pomogło.

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A kto jest producentem dreamboxów? Być może jest na liście jakiś odpowiednik?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Art3
First Poster
Opcje
No właśnie nie wiem jaki może być odpowiednik. Może ktoś wie.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Już sprawdziłem. Producent to Dream Media i w swojej ofercie maja tylko dreamboxy.
A czy próbowałeś może skonfigurować tę obsługę poprzez wpisanie oznaczenia modelu. Nie mam teraz dostępu do tv, ale z tego co pamiętam to chyba jest taka opcja.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Art3
First Poster
Opcje
Najlepsze w tym jest , że to działało bez zapisu jakiegokolwiek dekodera. Będę próbował jak wrócę do domu.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Daj znać czy się udało.

0 Like
Art3
First Poster
Opcje
Po włączeniu popołudniu, znowu działa bez wyboru i bez jakiegokolwiek ustawiania. Nie wiem co powiedzieć. Będę testował, zobaczę co będzie dalej.
0 Like