Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

parowanie smart control w tv samsung QE65Q67RAT z dekoderem NC+ 4K UltraBox +

(Temat utworzony: 25-04-2020 07:24 PM)
9232 Wyświetlenia
ylona1
Apprentice
Opcje

Witam posiadam TV samsung QE65Q67RAT z pilotemsmart control oraz

dekoder NC+ 4K UltraBox +  podczas konfiguracji niemogą odnaleść tego dekodera na liście aby można było obsługiwać 1 pilotem TV,dekoder nc+ oraz soundbar Samsung HW-Q90R,kto podpowie jaki model trzeba wybrac zeby zadziałało udało mi sie znalesc 4kultrabox+ ....ale nadal nie moznazmienić kanały góra dół ...

W tv aktualizacja 1356

15 Odpowiedzi
Robertoo123
First Poster
Opcje

Witam mam podobny problem tv Qe75Q90 dekoder  ultrabox 4K Humax  HDD-1000NCP

na liście nie znajduje mi tego numeru.

Proszę napisz jaśniej jak udało Ci się rozwiązać problem zmiany kanałów skoro nie mam go na liscie. aktualizowałem oporgramowania tv po wifi.

dziekuje,

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje

@Robertoo123 Ale Humax  HDD-1000NCP to jest chyba tylko twardy dysk do ultraboxa, a dokładniej obudowa do dysku

Spróbuj ręcznie wybrać producenta ADB i znajdź swój dekoder. Jak nie będzie Twojego to spróbuj wybrać NCP4740SF. 

W Platformie Canal + są takie dekodery 4K ULTRABOX+ : USW4001NCP i NCP-3670SF

Sgrabowski76
First Poster
Opcje

Witam. Odgrzeje temat.  mam analogiczny problem. Tv qe65qn800at nie znajduje sterownika do modemu  4k dualbox  adb-g9se. Czy jest coś co mogę wybrać z listy?

0 Like
Von Revon
First Poster
Opcje
Mam to samo, przyznam z na początku jakoś mi się udało to sparować ale niestety musiałem przywrócić ustawienia i teraz nie mogę tego naprawić.
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@Von Revon Możliwe, że udało ci się wybrać zbliżony model do twojego, który w jakiś sposób działał poprawnie.

Czasami taki sposób działa dobrze, jednak najlepiej poczekać aż producent dekodera udostępni swoją konfigurację na telewizor, wtedy będziesz mógł używać tej funkcji zawsze bez błędów.

Marcinz_
First Poster
Opcje
Dodałem ręcznie Canal+ i dekoder ADB, model NCP4740SF. Puki co działa
0 Like