31-01-2024
09:48 PM
– ostatnio edytowany
01-02-2024
08:51 AM
przez
OleksiiA
Chciałbym aby firma zaczęła mówić językiem klienta, a przede wszystkim aktywnie słuchać i być wsparciem rozwiązywania jakichkolwiek problemów. Spychologia pomiędzy pracownikami i od działu do działu i w efekcie pozostawienie klienta z niedziałającym (Nowym!) Sprzętem. Szanowni Państwo #samsung , od 29.01 w Poniedziałek kiedy pracownicy z firmy "Zadbano" przywieźli sprzęt do dnia dzisiejszego efekt jest taki że.. proszę spojrzeć w konto klienta, znajduje się tam cała historia rozmów i kontaktów z mojej strony w tej sprawie. Powiadomiłem również biuro Państwa CEO Prezesa o zaistniałej sytuacji (o ile cokolwiek to oczywiście mogłoby zmienić). Informuję Państwa, że od dnia jutrzejszego będzie o tym jeszcze głośniej, gdzie udam się do odpowiednich miejsc celem rozpowszechnienia jak firma traktuje klientów, którzy zakupili produkt Premium a efekt jest żaden (brak sprzętu, brak pieniędzy + monterzy oczywiście zabrali sprzęt który był w formie Trade-Up). Usluga nie została wykonana, a była oczywiscie zamówiona i opłacona. Od 29.01.2024r TV stoi bezużyteczny i finalnie nie działający.
01-02-2024 09:07 AM
@Davee_71, cześć! Sprawdziłem Twoje zgłoszenie, widzę, że wczoraj na Infolinii Samsung zostało założone zgłoszenie serwisowe, więc musisz czekać na umówienie terminu wizyty z serwisantem.
01-02-2024 04:58 PM