Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy TV OLED S95C zakupiony w E-Shop Samsung - Attention.

(Temat utworzony: 31-01-2024 09:48 PM)
267 Wyświetlenia
Davee_71
Apprentice
Opcje

Chciałbym aby firma zaczęła mówić językiem klienta, a przede wszystkim aktywnie słuchać i być wsparciem rozwiązywania jakichkolwiek problemów. Spychologia pomiędzy pracownikami i od działu do działu i w efekcie pozostawienie klienta z niedziałającym (Nowym!) Sprzętem. Szanowni Państwo #samsung , od 29.01 w Poniedziałek kiedy pracownicy z firmy "Zadbano" przywieźli sprzęt do dnia dzisiejszego efekt jest taki że.. proszę spojrzeć w konto klienta, znajduje się tam cała historia rozmów i kontaktów z mojej strony w tej sprawie. Powiadomiłem również biuro Państwa CEO Prezesa o zaistniałej sytuacji (o ile cokolwiek to oczywiście mogłoby zmienić). Informuję Państwa, że od dnia jutrzejszego będzie o tym jeszcze głośniej, gdzie udam się do odpowiednich miejsc celem rozpowszechnienia jak firma traktuje klientów, którzy zakupili produkt Premium a efekt jest żaden (brak sprzętu, brak pieniędzy + monterzy oczywiście zabrali sprzęt który był w formie Trade-Up). Usluga nie została wykonana, a była oczywiscie zamówiona i opłacona. Od 29.01.2024r TV stoi bezużyteczny i finalnie nie działający. 

Do usłyszenia w dniu jutrzejszym (od Poniedziałku będzie to już 8ma z kolei rozmowa z Państwa infolinią). #Tv #Oled #S95C #Top #Attention #complaint #customer #Service
2 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Davee_71, cześć! Sprawdziłem Twoje zgłoszenie, widzę, że wczoraj na Infolinii Samsung zostało założone zgłoszenie serwisowe, więc musisz czekać na umówienie terminu wizyty z serwisantem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Davee_71
Apprentice
Opcje
Dzień dobry. Tak - to jest kolejne, drugie zgłoszenie serwisowe. Otrzymałem informację, że serwis czeka na zamówione części po czym skontaktują się ze mną celem wizyty, co nie zmienia faktu że potrwa to kolejne dni robocze (w przyszłym tygodniu to będzie już drugi tydzień odkąd zgłosiłem niedziałający sprzęt TV).
0 Like