Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa netflix

(Temat utworzony: 25-12-2017 10:46 AM)
61140 Wyświetlenia
Magda1985
Apprentice
Opcje

Witam

na moim telewizorze UE40D8090YSXZG nie działa aplikacja netflix. Gdy próbuje ja włączyć wyłącza sie aplikacja i powraca do smart hub. Inne aplikacje działają, dodam JesCze, ze region mam ustawiony na Niemcy gdyż na polskim regionie nie mam wogole Netflixa. Próbowałam zmieniać regiony, przeinstalowa aplikacje, ale nic to nie dało. Czy ktoś jest w stanie mi pomoc? 

Magda

0 Like
140 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Czyli już wiadomo, dlaczego znikły z HUBa.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
czem66
Apprentice
Opcje

A może rozwiązaniem byłoby użycie samsung smart view?
Czy samsung smart view może wyświetlać Netflix'a?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
I tu nie pomogę, nie mam jak sprawdzić. Smart View nie działa na becie Oreo. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
czem66
Apprentice
Opcje
Rozmawiałem na czacie z Netflixem i też nic nie pomogli.
0 Like
czem66
Apprentice
Opcje
Pozostaje Google Chromecast.
0 Like
Robertsmok
First Poster
Opcje
Mi na smart hubie działa tylko Netflixs i przeglondarka . Kontaktowałem się z samsungiem zmieniałem IP i pobierałem aktualizacje i nic info ( trwa aktualizacja smart huba spróbuj później ) model tv UE55K5572 . Pomoże ktoś ....
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zresetuj smart hub do ustawień fabrycznych telewizor również i wykonaj ponowną konfigurację. Możesz jeszcze sprobować ponownej instalacji aplikacji.
Co do aktualizacji samego tv, propnuję sprawdzić wersję oprogramowania w tv w zakładce informacje o telewizorze z tą dostępną na stronie wsparcia twojego modelu i eewntualnie wykonać aktualizację przy użyciu pendrive.

0 Like
Robertsmok
First Poster
Opcje
Robiłem reset tv i smarta pobierałem aktualizacje na usb i nic się nie zmieniło . A nie można wogule pobrać aplikacji ze sklepy ani odinstalować. Pisze trwa aktualizowanie smart huba spróbuj później . Nie wiem czemu tak jest działa tylko Netfix a reszta aplikacji się nie otwiera bo niby trwa snstalscja smart huba informacja . Wcześniej oglondałem HBO i Eleven sport Od świat się coś zawiesiło.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Coś jest nie tak. Zarówno po przywróceniu ustawień fabrycznych jak i instalacji softu z pendrive Smart Hub już powinien być ustawiony. Wtedy tylko doinstalowuje się samodzielnie apki inne niż te które już są preinstalowane przez producenta.
Gdzieś jest błąd. Zrób zrzut QR kodu z danymi o tv. Sprawdzimy co na nim siedzi.

0 Like
Robertsmok
First Poster
Opcje
Dane QR Kodu MN : UE55K5572
PD : 12/17/2016
SN : 08XX3SHHB00295X
FW : T-HKMFKDEUC-1208.2
FC : SWU-OU_T-HKMFKDEUC_1208_171023
MI : T-HKMFKDEUC
LS : EU
DI : BDCISIBYN553I