Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa netflix

(Temat utworzony: 27-12-2017 09:45 AM)
24877 Wyświetlenia
Magda1985
Apprentice
Opcje

Witam

na moim telewizorze UE40D8090YSXZG nie działa aplikacja netflix. Gdy próbuje ja włączyć wyłącza sie aplikacja i powraca do smart hub. Inne aplikacje działają, dodam JesCze, ze region mam ustawiony na Niemcy gdyż na polskim regionie nie mam wogole Netflixa. Próbowałam zmieniać regiony, przeinstalowa aplikacje, ale nic to nie dało. Czy ktoś jest w stanie mi pomoc? 

Magda

0 Like
140 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Telwizor z polskiej dystrybucji i użytkowany na terytorium Polski?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Magda1985
Apprentice
Opcje

Telewizor z Niemiec, aktualnie użytkujemy w Polsce. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
I stąd ten problem. Rejonizacja i rozpoznawanie adresów IP. Do tego prawa do rozpowszechniania filmów. Stąď ten problem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Magda1985
Apprentice
Opcje
Bardzo dziękuje za rozpoznanie. Jak mozna temu zaradzić?
Czy jest możliwość zainstalowania aplikacji netflix jak zmienię na polski region? Bo w Samsung app tej aplikacji na polski region nie ma.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Ta aplikacja jest w naszym regionie. Można ją zainstalować i użytkować na urządzeniach zakupionych w Polsce. 😞

Niestety, problem pojawia się na tv kupionych po sąsiedzku :winking-face:

0 Like
czem66
Apprentice
Opcje

Mam TV UE37D6000 zakupiony w Polsce ze 3 lata temu, ustawiony region na Polskę. Kiedyś miałem Netflixa na liście. Ale po aktualizacjach zaginął z listy Samsung Apps. Do wczoraj miałem firmware 1016.0, zaktualizowałem do 1028.0 i niestety dalej nie mogę korzystać z Netflixa, bo nie ma go na lisćie Samsung Apps i nie wiem jak go zainstalować.
Pomocy, proszę.
Mam też starszy TV z internet@tv LE40C650 i też nie mam Netflixa na liście.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A nie ma go w zbiorczej zakładce wideo?

0 Like
czem66
Apprentice
Opcje

Nie ma go nigdzie do zainstalowania, w wideo również. Przeszedłem na region amerykański i był pierwszy na liście automatycznie zainstalował się, ale nie uruchamiał. Wróciłem na Polski i dalej go nie ma na liście nigdzie. 
Youtube też nie ma a kiedyś używałem na tym tv.

0 Like
Magda1985
Apprentice
Opcje

Otrzymalam odpowiedz od Samsunga ze Netfix wycofal sie z udosepnienia na tym modelu telewizorow, z serii D, Youtube rowniez. Pomoglaby jedynie aktualizacja. Niestety nie pomogla.

0 Like