Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kurz w matrycy

(Temat utworzony: 27-01-2017 07:55 PM)
6432 Wyświetlenia
kolek76
First Poster
Opcje

Witam mam pytanie, mam smart tv samsung serii 6, od jakiegoś czasu zauważyłem, że na matrycy pojawiły się ciemne plamy okazało się ,że dostał kurz do środka i w tym moje pytanie czy można to wyczyścić samemu czy serwis i koszt tej usługi.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @kolek76

Jeśli Twój telewizor jest na gwarancji to skontaktuj się ze wsparciem technicznym Samsung pod numerem 22 607 93 33 lub 801 672 678. Jeśli nie jest na gwarancji, polecam kontakt z najbliższym autoryzowanym serwisem Samsung - podaję link do strony z serwisami (tam uzyskasz informacje na temat kosztów usługi).

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 Odpowiedz
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @kolek76

Jeśli Twój telewizor jest na gwarancji to skontaktuj się ze wsparciem technicznym Samsung pod numerem 22 607 93 33 lub 801 672 678. Jeśli nie jest na gwarancji, polecam kontakt z najbliższym autoryzowanym serwisem Samsung - podaję link do strony z serwisami (tam uzyskasz informacje na temat kosztów usługi).

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!