Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Irytujące modale o zwiększonym zużyciu energii

(Temat utworzony: 07-06-2023 09:36 PM)
633 Wyświetlenia
YesItsMaciej
Journeyman
Opcje
Cześć, czy jest jakakolwiek szansa wyłączenia irytujących powiadomień które się pojawiają za każdym razem gdy zmienia się tryb obrazu?
Przeszedłem przez ustawienia i nie mogę znaleźć opcji związanej z tym modelem.

Czy na prawdę muszę czytać to samo ostrzeżenie za każdym razem? To nie jest śmieszne 😞
13 Odpowiedzi
MatiJ
Expert
Opcje

@YesItsMaciej Jest to w pewien sposób nielogiczne, masz rację. Jednak tak samo masz z każdą stroną internetową, która informuje cię o irytującym używaniu ciasteczek. Podziękujmy Unii Europejskiej za to, jak o nas dba w kwestii prywatności i ekologii. 

Sebek74
Explorer
Opcje

To jest nowoczesny model uszczęśliwiania na siłę :smiling-face: Może to da się wyłączyć w trybie serwisowym?

Nie wiem czy ktoś poza tymi kto korzysta z tej opcji na codzień zdaje sobie sprawę, że trybów obrazu jest 5: eko, standard, dynamiczny, film, filmmaker i tylko przy jednym nie zgłasza się plansza, a zmienia się opcję cyrkulacyjnie, więc przy niektórych zmianach trzeba zaakceptować dialog 3x pod rząd???

0 Like
YesItsMaciej
Journeyman
Opcje
Nie mogę znaleźć informacji jak w moim modelu QE65Q80BA włączyć tryb serwisowy. Próbowałem 2 metody i nie działają. Na Reddit pisali że da się ten irytujący modal wyłączyć w service menu
0 Like
Sebek74
Explorer
Opcje

Chciałem tylko podsumować, że mój ostatni post został ocenzurowany. W domyśle chyba wiadomo dlaczego.