Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HBO GO na telewizorach Samsung

(Temat utworzony: 11-09-2018 07:50 PM)
50490 Wyświetlenia
art771
Student
Opcje

Czy aby korzystać z aplikacji HBO GO na telewizorach firmy Samsung, wystarczy kupić jakikolwiek smart tv, czy też musi być to specjalny model?

118 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@luqis Telewizor nowy, na gwarancji. Proponuję zgłosić się do serwisu i poprosić o zmianę regionu na Polskę

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
STONIC
First Poster
Opcje

Ja mam ten problem co @anzua . Nie mogę aktywować hbo go za pomoca smart Pack. Identyczny błąd mam .

0 Like
STONIC
First Poster
Opcje
Juz dałem radę sam. :smiling-face:
0 Like
Jacek_W
First Poster
Opcje
Dzień dobry! Ja mam ten sam problem z tym, że w pakiecie smartpack.

1. Zarejestrowałem się w aplikacji HBOGO na telewizorze. Kod został pobrany.
2. Na kolejnej planszy wyświetla się instrukcja, by wejść na stronę hbogo.pl/activate.
3. I tam wpisać kod, który pojawia się na ekranie telewizora.
4. W przeglądarce na stronie hbogo.pl klikam w "rejestrację", wybieram "Samsung - promocja".
5. Uzupełniam resztę danych, w tym kod.
6. Wyskakuje komunikat "Dane w serwisie nie mogą zostać zidentyfikowane. (4.21)".

Kontaktowałem się już w tej sprawie z kims od Państwa mailowo - najpierw Pani nie umiała mi w żaden sposób pomóc, a po którymś juz moim mailu, w którym kolejny raz tłumaczyłem, w czym rzecz i przesyłałem kolejne dokumenty, numery i screeny, zostałem przez Samsunga "olany". Zero odpowiedzi.
0 Like
Jacek_W
First Poster
Opcje
STONIC, a pochwalisz się, jak to zrobiłeś, plizzzzz?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacek_WA przez jaką przeglądarke to robisz ?

0 Like
Jacek_W
First Poster
Opcje

Google chrome.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacek_WMoże spróbuj przez internet explorer?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Jacek_W Ja bym spróbował jeszcz z kataktować sie z HBO, też kiedyś miałem problem z przeniesieniem uprawnień i dopiero kntakt z nimi mi pomógł. To przecież ich strona.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jacek_W
First Poster
Opcje
Niestety, w każdej z przeglądarek dzieje się to samo. Oprócz explorera sprawdziłem jeszcze Operę i Mozzilę.
0 Like