Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HBO GO na telewizorach Samsung

(Temat utworzony: 11-09-2018 07:50 PM)
50475 Wyświetlenia
art771
Student
Opcje

Czy aby korzystać z aplikacji HBO GO na telewizorach firmy Samsung, wystarczy kupić jakikolwiek smart tv, czy też musi być to specjalny model?

118 Odpowiedzi
anzua
First Poster
Opcje

IMAG1141.jpg

Rozumiem, że rejestrujac się przez komputer mam wybrać operatora samsung promocja i podać 8 -znakowy  kod aktywacyjny, który się wyświetla w tym momencie na telewizorze i uzupełnić pozostałe dane jak mail i hasło itd? Wtedy wyświetla się właśnie ten błąd ze zdjęcia. Chyba, że operatorem nie jest samsung promocja?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@anzuaCzy z tej promocji chcesz skorzystać  Smart Pack

0 Like
anzua
First Poster
Opcje
Nie wiem jaka to promocja. Telewizor mam już jakiś czas samsung ue50mu6172. Chciałam skorzystać z aplikacji HBO go na telewizorze i mam informację, że należy wejść przez smartfona lub komputer i aktywować urządzenie podając kod aktywacyjny wyświetlany na tv. Wchodzę na rejestracje ,muszę podać operatora- więc wybrałam samsung promocja i wpisuję kod z telewizora i mam błąd.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@anzuaTo dla ciebie opcja "Wypróbuj bezpłatnie przez miesiąc"  Trzeba założyć konto na HBO GO. Poczytaj regulamin

0 Like
japa
First Poster
Opcje

@japa  napisał(a):

witam moj model toUE32M5590AU

tv kupiony w Niemczech czy obsługuje HBO ?

nie widze w appkach

Nie nie wyszukuje mi pokazuje mi niemieckie apki pro7 itp..

Przy konfiguracji tv moge wybrac jedyne region niemcy austraia i jeszcze jeden kraj z tego co pamietam to szwecja

Tv ma nowy soft ale ze strony uk samsung na polskiej nie znajduje mi tego modelu tv

dodam jeszcze ze mam subskrypcjie hbo operator samsung

0 Like
japa
First Poster
Opcje
Moze masz hbo z subskrypcji lub innego operatora
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@japaTo pozostaje zmiana regionu na EU/Poland z poziomu menu serwisowego może Ci na infolinii przestawią lub udając się do serwisu.

0 Like
luqis
First Poster
Opcje

Witam. 

Może ktoś orientuje się czemu w tym modelu (ue55nu7179uxzg) także nie mogę znaleźć hbogo? Dodam że Pozatym nie widzę żadnych aplikacji typu ipla czy Player.

Telewizor kupony dosłownie przedwczoraj w Niemczech. Nie wiem czy to ma znaczenie.

Oprogramowanie aktualne. Proszę o pomoc

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@luqis to to, właśnie to: "Telewizor kupony dosłownie przedwczoraj w Niemczech."

Problem już wałkowany w kilku tematach na forum. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
luqis
First Poster
Opcje
Przeszukałem forum i faktycznie problem wspomniany. Ktoś mówi o jakiejś kombinacji klawiszy do odblokowania ale ze działa w starszych tv. No i jest coś o aktualizacji oprogramowania ale żadnych konkretów. Naprawde nie ma jakiegoś sposobu? Ewentualnie instrukcji jak zmienić soft?
0 Like