Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

HBO GO na QLED QE65Q80TAT problem z aktywacją urządzenia

(Temat utworzony: 08-02-2021 11:11 AM)
1464 Wyświetlenia
Mariusz1966
Journeyman
Opcje

Dzień dobry.
Aplikację odnalazłem i zainstalowałem. Po uruchomieniu apki na TV wybrałem region POLSKA. Po pojawieniu się KODU wpisałem go w odpowiednim miejscu w apce HBO GO zainstalowanej na komputerze i używanej od wielu lat (mam też HBO GO zainstalowane na smartfonie). Niestety, nie mogę dokonać w ten sposób aktywacji nowego urządzenia. Pojawia się czerwony napis, że błąd. HBO GO mam w pakiecie z kanałami HBO 1, 2, 3 wykupionymi u operatora VECTRA. Gdzieś tutaj znalazłem lakoniczne info, że w takim układzie, na tym koncie nie da się aktywować HBO GO w TV Smart. Jeżeli to prawda, to jakie jest rozwiązanie? Podłączanie komputera poprzez HDMI do TV trochę mija się z sensem. M.in. w tym celu zakupiłem nowy TV, aby tych kombinacji dłużej nie praktykować. Pozdrawiam serdecznie

0 Like
Przejdź do rozwiązania
18 Odpowiedzi
Mariusz1966
Journeyman
Opcje

Były i twarde 🙂 Jedyna zastanawiająca rzecz to ta potrzeba zalogowania się w aplikacji HBO GO zainstalowanej na smartfonie. Dlaczego pojawiło się ta potrzeba w odstępstwie kilku minut przeznaczonych na miękki reset TV, ponowne zainstalowanie w nim aplikacji HBO GO i wyświetlenie na nim kodu aktywacyjnego... Nie wiem. W sumie jakieś "odświeżenie" nastąpiło głębsze. I poszło.

0 Like
Krzysiek93x
Apprentice
Opcje

TELEWIZOR SAMSUNG QLED QE65Q80TAT 100HZ.

Telewizor kupiony rok temu.  Nie posiadam w apps aplikacji hbo. Czy jest możliwość aktualizacji? Mma wersje 2200. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Krzysiek93x
Apprentice
Opcje
Neonet i używam go w Polsce .
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Krzysiek93x
Apprentice
Opcje

Tak. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Proponuje Ci kontakt z infolinią Samsung tel.22 607 93 33 wykonają głęboki reset TV. Pomogą zdalnie zainstalować aplikacje. Aplikacje jak HBO GO i HBO MAX powinna być dostępna dla twojego TV

https://news.samsung.com/pl/hbo-max-od-dzis-na-wiekszosci-telewizorow-samsung-smart-tv-pelna-lista-m...

Krzysiek93x
Apprentice
Opcje

Ten numer jest nieprawidłowy:(

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Krzysiek93x  Już poprawiłem.

0 Like