Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HBO GO - koniec wsparcia dla starszych modeli TV Samsung.

(Temat utworzony: 14-09-2021 06:44 PM)
6122 Wyświetlenia
Buba67
Helping Hand
Opcje

Od 21 września br. aplikacja HBO GO nie będzie dłużej wspierana na TV Samsung z systemem Orsay oraz Tizen 2.3 z 2015 roku.

W 2022 roku platforma HBO GO zostanie zastąpiona przez HBO MAX.

https://helpcenter.hbogo.eu/pl/urzadzenia-i-platformy/ktore-telewizory-samsung-smart-tv-obsluguja-hb...

62 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  dokładnie przecież nie będziemy wymieniać telewizora co pięć lat tylko z tego powodu że nie ma już wsparcia to jakieś usługi

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@PrzemekM Dokładnie Przemku to że nie działa jedna usługa nie oznacza koniec świata. Jest kilka rozwiązań.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_hqvy1C6  Inne marki z 2017 roku też zostaną wyłączone przez HBO GO

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie kabel hdmi laptop-tv lub android box i masz z powrotem hbo go
0 Like
AdamJu
Navigator
Opcje
Od Marca będzie w Polsce HBO MAX i zapewne ten tv nie jest objęty na nową platformę, HBO GO przestaje istnieć
0 Like
bartixxx
Apprentice
Opcje
U mnie to samo na ue40h6400, w aplikacji hbo jest napisane w pomocy, że aplikacja w starej wersji powinna dalej działać tylko nie będzie już aktualizowana. Zresztą ostatnia aktualizacja aplikacji w tv była w grudniu a nie działa od kilku dni. Macie jakiś pomysł jak to obejść?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bartixxx  Jedyne rozwiązanie jest zakup przystawki Smart lub przez  laptopa po HDMI.

bartixxx
Apprentice
Opcje
Tak właśnie myślałem, tylko szkoda kupować przystawkę skoro telewizor powinien to obsługiwać, jak kilka dni wcześniej. Chyba nie będzie Inn opcji, pewnie zaraz bedzie to samo z netflixem. A może jest jakaś opcja po zrestartowaniu smart hub i wybrania innego regionu, może tylko dla Polski nie działa wsparcie dla tych modeli ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie ma takiej opcji resetu czy zmiany regionu. To HBO GO nie wspiera starszych TV a poza tym w marcu/kwietniu HBO GO zmieni się na HBO MAX.

AdamJu
Navigator
Opcje
Dla takiego starszego ale dobrego TV kup sobie xiaomi mi nic s i po kłopocie. Wszystko będzie śmigać bez problemu.
0 Like