Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gry Tizen

(Temat utworzony: 21-10-2018 09:52 PM)
4909 Wyświetlenia
Mathewoosh
Apprentice
Opcje

Witam,

jestem posiadaczem TV UE49KS7000 rozczarowuje mnie w ostatnim czasie zubożenie w sekcji gry na moim TV. Najpierw zniknęła aplikacja GameFly (jestem w stanie zrozumiec bo kończą działaność), a ostatnio znikneły gry m.in. Asfalt 8 w którą akurat zdarzało mi sie grać. Czuję sie z lekka naciagniety pownieważ akurat Game Fly i sekcja gry były dla mnie sporym atutem tego TV. Czy producent ma zamiar rozwijać się w tym kierunku czy tylko wycofywać możliwość instalacji? Kupiłem lepszy model, żeby mieć te funkcje, a teraz mam raptem 9 aplikacji w tej sekcji. Czy producent poczuwa sie do jakiejsc rekompensaty dla użytkowników po stracie Game Fly.  Kupujący płacili za tą funkcjonalność i chcieliby ją mieć na dłużej niz na rok.

Mathewoosh

0 Like
30 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Dav33 nie jestem pracownikiem Samsunga :smiling-face-with-sunglasses:

A ty chyba nie do końca rozumiesz politykę dystrybucji oprogramowania, w tym aplikacji, na różnych platformach dostępowych. Ale z tym ma problem wiele osób. Nie tylko ty, więc nie ma się czym stresować. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like