Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Flash Player seria H

(Temat utworzony: 21-03-2017 02:43 PM)
16573 Wyświetlenia
Monia1990
First Poster
Opcje

Witam,

Dlaczego wyłaczyliście Państwo Flash w przrgladarce w Smart TV z serii H z 2014 roku?

W TV rok starszych Flash na tych samych stronach działa prawidłowo.

To celowe zagranie przed premierą nowej linii TV?

110 Odpowiedzi
kolucho
First Poster
Opcje

Niestety nie szukałem innego linka i sam z niego nie korzystałem, dlatego z ciekawości zapytałem, czy ktoś to sprawdzał. Informację na ten temat znalazłem przypadkowo szukając rozwiązania naszego prolemu. Niestety możliwe, że jest to jakaś próba naciągnięcia ludzi wykorzystując chwytliwy ostatnio temat:/

0 Like
tomasz123456
First Poster
Opcje

Witam ,do tej pory ogladalem weeb.tv bez problemu a teraz przestal odtwarzac ,jak zrobic aktualizacje lub cokolwiek ,prosze o pomoc

0 Like
Wladek
First Poster
Opcje

Proszę o informację jak wygląda zaawansowanie prac nad rozwiązaniem tego problemu i kiedy zostanie on wyeliminowany?

0 Like
bartosz4
Apprentice
Opcje
Czekają na informacje z Korei.
Odnoszę wrażenie, że nie zrobią tego nigdy.
0 Like
flashplayer
Student
Opcje

Nie bądźcie naiwni nie dajcie się zwieść obietnicom tylko piszcie zbiorową skargę albo indywidualną do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta w google macie ich strone i adres email

0 Like
bartosz4
Apprentice
Opcje

Właśnie chciałbym siętym zająć, tylko ciagle brak mi czasu. Byłym wdzięczny gdyby ktoś podzielił się gotowym tekstem. Sądząc po poprzednich stronach wniosku powstało już kilka jego wersji.

A od wczoraj, na stronie Samsung jest nowa wersja (2870) oprogramowania. Pobrałem na pena, zainstalowałem i....niewidze żadnej zmiany. Tak ogólnie, ani w szczeółach, czyli Adobe Flash Player dalej nie działa, Eska Go też. Ten TV praktycznie nie ma już Smarta. Dobrze, że jeszcze Youtube (przez stronę) dobrze działa. Reszta to szajs.

dreszk
Journeyman
Opcje

W obawie przed kolejnymi ograniczeniami, wyłączyłem możliwość automatycznej aktualizacji, niestety dopiero po usunięciu flash playera. W ogóle z tym flashem, to chyba jakaś globalna wojna koncernów, kosztem klientów. Rozumiem, że wersja 2870 nic nowego nie wprowadza.
Ciekawe, czy gdzieś można znaleźć opis zmian, które wnosi konkretna wersja aktualizacji. Może warto byłoby tu na forum stworzyć taki opis np. w osobnym wątku. Każdy mógłby podjąć decyzję, czy jest sens konkretną aktualizację u siebie przeprowadzić.

0 Like
18jaguar18
First Poster
Opcje

Witam

Posiadam H6200 i również nie mam Flash sprawa wygląda dziwnie posiadam całą mase waszego Samsung sprzętu i pierwszy raz się mega zawiodłem załączam stronkę aby coś pooglądać a tu zonk nie idzie.

Jak już zabraliście Flash to przynajmniej dalibyście wsparcie dla HTMl5 bo coraz więcej stron z TV ma właśnie ten format.

Na starym ES5500 dalej działa Flash tylko on sprzętowo niewyrabia i strony się niemiłosiernie długo ładują.

Zróbcie coś z tym bo to kpina.

0 Like
dreszk
Journeyman
Opcje
do MichałL Expert:
Dwa kolejne miesiące mijają. Co tam słychać w słynnej firmie Samsung z przywróceniem Flash Playera, którą to sprawę podobno traktują priorytetowo i o którą cały czas dopytujemy?
W międzyczasie pojawiają się aktualizacje softu, które nic nowego w sprawie nie wnoszą.
A może tu na społeczności Samsung wypowiedziałby się bezpośrednio w tej sprawie? Zapraszamy!
0 Like
18jaguar18
First Poster
Opcje

Firma Samsung a raczej/może główny człon koreański ma w czterech literach użytkownikow tego TV i zapewne jest to zrobione specjalnie aby zachęcić do kupna nowych TV.

Jeżeli jest to zrobione specjalnie to ja osobiście na 90% zmieniam TV na innej firmy koniec z Samsung.

0 Like