05-01-2017 09:09 PM
Mam na swoim pilocie przycisk Extra. Po naciśnieciu wyświetla mi sie widzet twittera i jest tam kilka sledzonych tematow. Jak mogę edytować liste tych tematów lub jak mogę sie zalogować na swoj twitter z tego widzetu??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
09-01-2017 01:40 PM
Hej @Krzys
W przypadku przycisku extra i widżetu twittera nie ma możliwości edytowania listy tematów oraz nie można się zalogować na swoje konto twitter. Funkcja miała na celu pokazywać informacje związane z audycją, którą w danym momencie oglądamy, lecz na rynku Polskim nie działa to w sposób, jaki zaplanował to producent.
09-01-2017 01:40 PM
Hej @Krzys
W przypadku przycisku extra i widżetu twittera nie ma możliwości edytowania listy tematów oraz nie można się zalogować na swoje konto twitter. Funkcja miała na celu pokazywać informacje związane z audycją, którą w danym momencie oglądamy, lecz na rynku Polskim nie działa to w sposób, jaki zaplanował to producent.
09-01-2017 08:12 PM
Szkoda. Właśnie zauważyłem że czasem wyświetla info związane związane z treścią programu. Przydało by się do publicystyki. Dziękuję za odpowiedź.
15-06-2017 04:59 PM
Producent raczej nie zaplanował jak działać na rynku Polskim... Szczerze mówiać do momentu w którym zacząłem korzystać z różnych aplikacji i funkcji produktów Samsunga byłem ich fanem... ale w sytuacji gdzie ich flagowy model smartphona nie jest wstanie się połączyć z ich SmartTv i to tym nie z najniższej pułki ... to coś jest nie tak ... tak samo po cholere komu STV na którtm nie można przeglądać swobodnie internetu i korzystać z aplikacji a jak już jakaś zadziała to poruszanie się bez dodatkowej klwiatury bądź myszki jest uciążliwe... a projektant aplickacji SmartView powinień dostać dożywocie za zaprojektowanie aplikacji do przejęcia kontroli pilota i popełnienie tego samego babola jak nie danie klawiatury qwerty w aplikacji tylko malutkie strzałeczki i panel poł ekranu ...