Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Evolution Kit

(Temat utworzony: 06-02-2022 08:44 PM)
1932 Wyświetlenia
Pawka1973
Apprentice
Opcje

Cześć. Proszę o info gdzie mogę zakupić Evolution Kit do telewizora UE65HU8000L? Chodzi o model SEK-4500.

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawka1973  Musisz sobie sam poszukać na przykład na allegro.

Pawka1973
Apprentice
Opcje

Żadna to pomoc. Już zrobiłem to wcześniej i sprawdziłem inne strony. Czy ktoś ma podobny problem z zakupem tego Evo kit ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawka1973  Szukasz do tak leciwego TV który ma 8 lat a Evolution Kit już dawno nie jest dostępny w sprzedaży.

Pawka1973
Apprentice
Opcje

Może i leciwy, ale przy zakupie zapewniano mnie, że to nowe rozwiązanie Samsunga na lata. Wymieniasz tylko Evo kit. Telewizor 7 lat temu kosztował 16 tys. Czytałem , że w innych krajach były pozwy do sądu. Może są dostępne poza Polską? Dlatego szukam tutaj pomocy 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawka1973  Jak chcesz się dowiedzieć gdzie zakupić to proponuje ci kontakt z Samsung.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

Nigdzie w necie nie jest dostępny.

Pawka1973
Apprentice
Opcje

Czyli zostałem oszukany przy zakupie tego TV Samsunga. Sklep Media Expert udzielał takie informacje, bo tak ich przeszkolono. Mam nadzieję, że Samsung coś pomoże. Jutro zadzwonię na info.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawka1973 Nikt ciebie nie oszukał mogłeś zakupić to wcześniej a nie teraz jak urządzanie zostało wycofane ze sprzedaży

Pawka1973
Apprentice
Opcje

Jak może być coś wycofane , jeżeli jest mnóstwo użytkowników tych telewizorów, którzy na forach wyrażają swoje nizadowolenie. To nie był telewizor za parę groszy i dlatego na niego padł wybór, bo zapewniano o nowej technologii Evolution Kit. Co parę lat będzie aktualizacja na nowy oczywiście platna. Na to się zgodziłem i zrobiłem zakup. Na pewno nie jestem pierwszym i ostatnim niezadowolonym klientem. Jeżeli tak jak piszesz nie ma tych nowych Evo Kit to ... nazywa się to oszustwo. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tylko że ten Evolution Kit zmieniał wersje Smart Hub o model wyższy J/JU/

https://www.samsung.com/pl/support/model/SEK-4500/XH/#downloads