Cerrar

What are you looking for?

cancelar
Mostrando los resultados de 
Buscar en lugar de 
Quiere decir: 

Tema original:

Disney+ brak aplikacji

(Tema creado el: 19-11-2020 12:37 PM)
13658 Visitas
Piotrek202
First Poster
Opciones

Witam,

chciałbym się dowiedzieć dlaczego na telewizory taki jak mój tj: UE65MU7002 nie ma aplikacji Disney+ ?

Na moje pytanie do działu wsparcia otrzymałem informację, że "Aktualnie aplikacja jest dostępna w modelach z 2020 roku. Niestety nie mam informacji czy jest planowana aktualizacja dla starszych modeli".

Miałem już kiedyś podobną sytuację ze starszym Samsungiem, że pewnego dnia usunęli Youtuba. Czy to taka polityka firmy ?. Mój telewizor nie kosztował 2 tyś jak dostępne teraz Smarty tylko 3 razy tyle. Wydaje mi się, że taka wielka firma jak Samsung mogła by wpłynąć na producentów oprogramowania. 

0 likes
63 Respuestas
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opciones
@AgnieszkaHan Witam. Może Pani sobie dokupić przystawke Smart TV i zrobić z tv Androida, wtedy rownierz pobierze pani sobie aplikacje Disney+
Podaję Pani link do jednej z nich, ale oczywiście na rynku jest tego duży wybór.
https://www.ceneo.pl/95401142
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opciones

@AgnieszkaHan  Dzień dobry

Można sobie w ten sposób poradzić aby włączyć disney plus na laptopie i połączyć kablem hdmi z telewizorem. Ja tak robię od dłuższego czasu odkąd w telewizorze już całe smart tv przestało działać.

Ziemas
First Poster
Opciones

Mam taki sam problem. tez YT mi usuneli. Nauczka z tego płynie taka, że to mój ostatni TV od Samsunga

0 likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opciones

@Ziemas  napisał(a):

Mam taki sam problem. tez YT mi usuneli. Nauczka z tego płynie taka, że to mój ostatni TV od Samsunga

@Ziemas A jaki masz model TV?

0 likes
Aira78
First Poster
Opciones
Witajcie, od kilku lat posiadam smart tv UE55H6800 i od dłuższego czasu brak aktualizacji aplikacji do pobrania. Nie ma również dostępnej nowej wersji oprogramowania. Czy posiadacze starszych modeli tv nie mają co liczyć na nowe aplikacje typu Disney+ itp.?
0 likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opciones
Ta aplikacja jak Disney+ nie jest dostępna dla tego modelu. Nie wiem o jakie ci chodzi inne aplikacje?
Aira78
First Poster
Opciones
Generalnie chodzi o te nowsze typu Disney czy np skyshowtime
0 likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opciones

@Aira78, SkyShowtime jest dostępny na telewizory wyprodukowane od 2017 r. a Disney+ na telewizory wyprodukowane od 2016 r. Twój model pochodzi z 2014 r., więc nie będzie obsługiwał nowych aplikacji.

Jeśli chodzi o oprogramowanie telewizora, to ostatnia wersja pochodzi z marca 2023 i ma oznaczenie 2910.

fw.png

olek_ja
Student
Opciones

nie moge pobrać aplikacji disney+     na niestety stary TV samsung model: UE48H6270SS  ale na stronie supotr pisało że powinno działać po zresetowaniu TV i nadal nie działa pomocy                              sprawa wagi światowej (nie mogę obejrzeć serialu)    HELP

0 likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opciones