Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Disney+ brak aplikacji

(Temat utworzony: 19-11-2020 12:37 PM)
13657 Wyświetlenia
Piotrek202
First Poster
Opcje

Witam,

chciałbym się dowiedzieć dlaczego na telewizory taki jak mój tj: UE65MU7002 nie ma aplikacji Disney+ ?

Na moje pytanie do działu wsparcia otrzymałem informację, że "Aktualnie aplikacja jest dostępna w modelach z 2020 roku. Niestety nie mam informacji czy jest planowana aktualizacja dla starszych modeli".

Miałem już kiedyś podobną sytuację ze starszym Samsungiem, że pewnego dnia usunęli Youtuba. Czy to taka polityka firmy ?. Mój telewizor nie kosztował 2 tyś jak dostępne teraz Smarty tylko 3 razy tyle. Wydaje mi się, że taka wielka firma jak Samsung mogła by wpłynąć na producentów oprogramowania. 

0 Like
63 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Aplikacja Disney+ nie  jest też dostępna w TV z 2019. Dla twojego TV już zakończyło się wsparcie.

Buba67
Helping Hand
Opcje

Na tv z 2020 Aplikacja Disney+ też jest niedostępna. Myślę że dołączą w momencie jak usługa wejdzie w Polsce.

0 Like
Piotrek202
First Poster
Opcje

W takim razie to jakaś masakra, żeby wspierać telewizor tylko 2 lata od zakupu 😞 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotrek202  No tak to niestety wygląda,

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotrek202 @Buba67   Disney+ nie trafi do nas  Polska zniknęła z oficjalnego oświadczenia

Pawku80
Explorer
Opcje
Czy w telewizorze UE55TU8502 powinna byc dostepna apka z disney+? Doszukalem sie tylko ze wszystkie 2016+ powinny mieć a ja sie chyba nie łapie bo nie ma
0 Like
Pawku80
Explorer
Opcje
No zgadza sie ale chodzi o abonament w PL , a co w przypadku gdy mam wykupiony gdzie indziej - apki nie moge zainstalowac? Słabo
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawku80  A co ma do tego wykupiona usługa do aplikacji?