Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S95B brak aplikacji TVP Sport

(Temat utworzony: 26-11-2022 05:18 PM)
5152 Wyświetlenia
mateusz1807
Pioneer
Opcje
Witam
Zarówno na stronie TVP, jaki i Samsung jest opisane że aplikacja TVP Sport jest dostępna na telewizorach z systemem Tizen, jednak na swoim nie mogę jej zainstalować. Jest tylko TVP VOD. Czy nowe telewizory nie obsługują tej aplikacji, czy to u mnie coś nie tak? 
23 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mateusz1807
Pioneer
Opcje
Myślałem że nie zaktualizowali pliku, i po prostu nie było wtedy nic nowszego niż 2021. Tak coś czułem że dość szybko pożałuję wyboru Tizena
0 Like
mateusz1807
Pioneer
Opcje
Raczej wolałbym żeby samsung poszedł w Android tv, skoro reszta ich urządzeń korzysta z tego systemu
0 Like
JFHCFC
First Poster
Opcje

udało Ci się zainstalować aplikację ? (np ręcznie ?)

mam podobny problem ... inny model z 2022

0 Like
mateusz1807
Pioneer
Opcje
Nie, podłączyłem mi boxa z normalnym systemem. Na tizenie z 5 aplikacji które potrzebowałem 3 nie ma
0 Like
JFHCFC
First Poster
Opcje

Poszukam app i postaram się ręcznie zainstalować,

Porażka, że w tv za grubą kasę nie zainstalujesz aplikacji która działa na (prawie że) dowolnym innym ...

0 Like
mateusz1807
Pioneer
Opcje
Chciałem też zainstalować vlc albo mxplayera, ale też nie ma. Nie ma jak odtworzyć filmu z napisami
0 Like
MightyArti
Pathfinder
Opcje

Czy komuś z Was udało się zainstalować na tv aplikację TVP SPORT?

Podobno miała być dostępna...

Aplikacja TVP Sport na Smart TV [Android TV, webOS, Tizen] - pobierz i oglądaj mecze za darmo

edit: to chyba nie tu powinno wylądować :smiling-face: proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu

0 Like