Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciemna plama na ekranie

(Temat utworzony: 25-03-2020 05:29 PM)
10064 Wyświetlenia
Magda1306
Journeyman
Opcje

Witam, ciemna postępująca plama na ekranie, co to może oznaczać?20200325_163532.jpg

0 Like
Magda1306
Journeyman
Opcje

Udało się! Wszystko działa 😊

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magda1306 Świetne informacje :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Karolina MG
Apprentice
Opcje

Screenshot_20240408_191225_Gallery.jpg

Pomóżcie mam miesiąc juz po gwarancji to jakiś absurd 2 lata telewizor i takie coś. Dziś włączyłam TV Samsung QLED 50 CALI i po jakiejś chwili obraz zaczol się ściemniać jak by się czarna farba nanim od góry wylewała. Płakać mi się chce bo długo na niego odkładałam 2500 a tu takie coś dosłownie miesiąc po gwarancji. Proszę pomóżcie czy da się coś zrobić.

0 Like
Karolina MG
Apprentice
Opcje

Obraz na żywo co się dzieje ktoś może pomóc 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Karolina MG   Jak TV już jest po gwarancji to nic z tym nie zrobisz.

Takie coś samo się nie robi jekie jest u ciebie. Jedna opcja jak wchodzi w grę to wymiana matrcy odpłatnie. Możesz zadzwoń do serwisu i dopytać jaki jest koszt wymiany panelu.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Karolina MG
Apprentice
Opcje

Obraz jest przez jakieś dwie minuty potem ta plama się pojawią i rozlewa. Co to wogole jest bo obraz jest przez moment ładny. Możesz wyjaśnić czy nie masz takiej wiedzy?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Karolina MG   Wiedzę ma ale przyczyn może być wiele jak uszkodzenie mechaniczne lub zalanie matrycy.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z opisu Pani wynika że rozlewa sie wewnetrznie matryca, więc w tym przypadku jak już napisal kolega @vdsl2 tylko pozostaje wymiana matrycy.
Karolina MG
Apprentice
Opcje

Dzieki serdeczne za podpowiedź wiecie może jaki to koszt. Jestem zalamana 2 lata ma dopiero 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Karolina MG   Koszt to około 80 % wartosci kwoty jaką załapiłaś.