Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Smart Hub w UE32j5200

(Temat utworzony: 16-03-2018 03:08 PM)
2558 Wyświetlenia
Paatiii
First Poster
Opcje

Witam, nie mogę uruchomić smart hub pisze cały czas trwa aktualizowanie smart hub spróbuj ponownie później. Próbowałam już chyba wszystkiego i nic..  Telewizor jest zaktualizowany smart resetowalam i ciągle nic.. Pomocy. 

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Witaj @Paatiii

Na forum mamy dział audio-wizualny, w którym zajmujemy się takimi sprawami, to tak na przyszłość abyś wiedziała gdzie zagladać i pisać nowe tematy. :winking-face:

Co do zaistaniałego problemu.

Odłacz telewizor od prądu na 10~15 minut. Po ponownym podłączeniu do sieci i włączeniu wykonaj ponowny reset Hub'a i telewizora. I daj znać.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
btf1
First Poster
Opcje

Witajcie,

Mam od wczoraj podobne problemy na UE40H6400, firmware aktualny 2880.2, Smart Hub 6.1741, kabel Ethernet do routera (dostęp do Internetu na innych urządzeniach w domu bez zarzutu).

Objawy:

• Stan sieci: "Masz połączenie z Internetem".
  • Przeglądarka w TV działa prawidłowo.
  • Brak aplikacji w Smart Hub, próba uruchomienia którejś z podpowiadanych kończy się komunikatem "Trwa aktualizowanie Smart Hub. Spróbuj ponownie później."
  • Diagnostyka Smart Hub kończy się komunikatem "Nie można ukończyć testu Panel Samsung Apps" oraz "Nie można uruchomić Aplikacji. Musisz zaktualizować oprogramowanie telewizora. Jeśli problem nie ustępuje, skontaktuj się z centrum obsługi klientów firmy Samsung (ERR08004)." Czasem błąd to ERR-0007 - nie znalazłem prawidłowości.

Próbowałem:

• odłączyć TV z prądu na 10 minut
  • Reset Smart Hub
  • Reset TV (ten z diagnostyki)
  • Zmiana DNS na 8.8.8.8 + Reset Smart Hub i TV 

Krótko mówiąc sytuacja jak u walasas w tym wątku.

Czyżby to problem Samsunga?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Być może jest jakiś problem z serwerami i dlatego telewizory nie łączą się z nimi. Ale tu już muszą wypowiedzieć się eksperci.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Staneq
Journeyman
Opcje

Cześć udało Ci się jakoś z tym problemem? Bo ja od 2 tyg mam to samo

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@Staneq jaki model TV? Aktualizacje masz sprawdzone?

0 Like
Staneq
Journeyman
Opcje
0 Like