Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak obrazu przy podłączeniu PS4 - UE55TU7092

(Temat utworzony: 13-04-2021 02:44 PM)
2749 Wyświetlenia
nika8
Apprentice
Opcje

Hej!

Mam problem z brakiem obrazu po podłączeniu PS4 do TV - UE55TU7092. Po włączeniu słyszę tylko dźwięk, ale ekran jest czarny. 

Nie, to nie jest problem z kablem HDMI ani konsolą. Byłam w serwisie i PS4 bez problemu włączył się na innym sprzęcie. 

Próbowałam już chyba wszystkiego i dalej nic nie działa 😞 

Czy ktoś wie jakie może być rozwiąznie tego problemu?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
nika8
Apprentice
Opcje

Hej! Faktycznie, zrobiłam tak jak w przewodniku i raz mi pokazało, że jest problem, a później pokazało, że problemu nie ma. 

Dzowniłam również na infolinię i dostałam wiadomość, żeby sprawdzić kable HDMI 1.4 i 2.0 - przy 2.0 w końcu jest obraz, więc problem rozwiązany :smiling-face: 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Może reset do fabrycznych ustawień tv?
0 Like
nika8
Apprentice
Opcje

Próbowałam już i nic nie dało 😞 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@nika8  Zadzwoń na infolinie tel. 22 607 93 33 i poproś o zdalne połączenie przetestują twój TV.

Rozwiązanie
nika8
Apprentice
Opcje

Hej! Faktycznie, zrobiłam tak jak w przewodniku i raz mi pokazało, że jest problem, a później pokazało, że problemu nie ma. 

Dzowniłam również na infolinię i dostałam wiadomość, żeby sprawdzić kable HDMI 1.4 i 2.0 - przy 2.0 w końcu jest obraz, więc problem rozwiązany :smiling-face: 

Abisai78
Helping Hand
Opcje

Mi się taki problem zaczął pojawiać po aktualizacji softu PS4 do wersji 8.50. Po wybudzeniu konsoli, TV automatycznie się włącza, mam dźwięk i i pojawia się Game Bar telewizora, a obrazu nie ma; ewentualnie obraz jest, ale jak przywołam uśpioną grę to wtedy obraz znika 😕

Dziwne o tyle, że nie jest to reguła - czasem się zdarza, czasem nie (kabel HDMI mam 2.1 8K).

0 Like